Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: Anne&Max Den Haag Fahrenheitstraat

daghoreca, koffie, lunch

Welkom bij Anne&Max Fahrenheitstraat, de knusse huiskamer in het hart van de Bomenbuurt in Den Haag, gelegen aan de charmante Fahrenheitstraat. Deze unieke locatie biedt jou een uitstekende kans om in het ondernemersavontuur te stappen met de overname van een goedlopende horecazaak met een warme en gastvrije sfeer.

Over Anne&Max Fahrenheitstraat
Anne&Max Fahrenheitstraat is al 5 jaar een onderdeel van deze levendige wijk. Sinds de opening heeft dit Fresh Food & Coffee Café zich gevestigd als een vertrouwd thuis voor buurtbewoners en bezoekers van Den Haag.
Het hoekpand van zo’n 120 vierkante meter is een mooie lichte ruimte door de lange ramen die langs twee kanten van het pand lopen. Binnen zijn er 54 zitplekken en op het terras is er nog eens plek voor 42 gasten. Anne&Max Fahrenheitstraat is een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten, waar vaste gasten hun vertrouwde hoekje hebben en waar nieuwe gezichten altijd welkom zijn. Het sfeervol terras is de ideale plek om in de zomer te genieten van al het lekkers op de uitgebreide menukaart.

Anne&Max en Ondernemerschap
Anne&Max ondersteunt franchiseondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen, goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om hun Anne&Max vestiging een succes te maken. Het merk en het concept worden structureel geüpdatet om steeds relevant en aantrekkelijk te blijven.

Puur en Vers
Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt met volle aandacht cappuccino’s, terwijl de warme croissants uit de oven komen en een grote club sandwich wordt bereid. De producten van Anne&Max zijn puur, eerlijk, biologisch en afgestemd op het seizoen.
Naast al het lekkers proeven in de vestiging, kunnen gasten ook de Anne&Max beleving mee naar huis nemen. In de verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en het eigen koffieboek 'Koffie Thuis'. Ontdek ook verschillende koffiezetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Word ondernemer met Anne&Max
Ben jij klaar om het stokje over te nemen en de Anne&Max beleving in Den Haag Fahrenheitstraat voort te zetten? Grijp deze kans om ondernemer te worden in een goedlopende zaak met een uniek concept. Vul het onderstaand formulier in voor meer informatie over deze overnamekans.

Neem jij het stokje over met de overname van Anne&Max Fahrenheitstraat?

Vul dit formulier in voor meer informatie!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!