Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: Anne&Max Rotterdam Korte Hoog

daghoreca, koffie, lunch

Anne&Max Rotterdam Korte Hoog ligt in het bruisende hart van Rotterdam en is de perfecte plek om tijdens een dagje winkelen op adem te komen.

Anne&Max Rotterdam Korte Hoog
De overname van Anne&Max Rotterdam Korte Hoog is een uitstekende kans om ondernemer te worden van een goedlopend café. Gelegen op een zijstraat van de druk bezochte Hoogstraat en om de hoek van de koopgoot, biedt deze ruim opgezette vestiging een moment van rust voor de Rotterdamse shoppers. Het moderne pand is voorzien van een vide waar van wat privacy genoten kan worden en hoge ramen waardoor men het winkelend voorbij ziet gaan.
In de zomer kunnen gasten plaatsnemen op het gezellige terras, waar ze in de warmte van het zonnetje genieten van al het lekkers dat Anne&Max te bieden heeft.

Anne&Max en Ondernemerschap
Anne&Max ondersteunt franchiseondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen, goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om hun Anne&Max vestiging een succes te maken. Het merk en het concept worden structureel geüpdatet om steeds relevant en aantrekkelijk te blijven.

Puur en Vers
Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt met volle aandacht cappuccino’s, terwijl de warme croissants uit de oven komen en een grote club sandwich wordt bereid. De producten van Anne&Max zijn puur, eerlijk, biologisch en afgestemd op het seizoen.
Naast al het lekkers proeven in de vestiging, kunnen gasten ook de Anne&Max beleving mee naar huis nemen. In de verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en het eigen koffieboek 'Koffie Thuis'. Ontdek ook verschillende koffiezetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Word ondernemer met Anne&Max
Ben jij klaar om het stokje over te nemen en de Anne&Max beleving in Rotterdam Korte Hoog voort te zetten? Grijp deze kans om ondernemer te worden in een goedlopende zaak met een uniek concept. Vul het onderstaand formulier in voor meer informatie over deze overnamekans.

Ben jij de ondernemer die Anne&Max Korte Hoog voort zet?

Vul dit formulier in en ontdek de mogelijkheden!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!