Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ter overname: Anne&Max Rotterdam Korte Hoog

daghoreca, koffie, lunch

Anne&Max Rotterdam Korte Hoog is gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, een perfecte plek voor iedereen die na een dagje winkelen op adem wil komen.

Anne&Max Rotterdam Korte Hoog
De overname van Anne&Max Rotterdam Korte Hoog is een uitstekende kans om ondernemer te worden in een goedlopend Fresh Food & Coffee Café. Gelegen om de hoek van de koopgoot, biedt deze ruim opgezette vestiging een unieke sfeer en is voorzien van een vide die ideaal is voor wat privacy, hoge ramen waardoor je het winkelend voorbij ziet gaan en nog veel meer.

In de zomer kunnen gasten heerlijk plaatsnemen op het gezellige terras, waar ze onder het genot van het warme zonnetje kunnen ze genieten van al het lekkers dat Anne&Max te bieden heeft.

Of je nu wilt genieten van een ontbijt, koffie en thee, taart, lunch, brunch, high tea of borrel, Anne&Max is de plek waar gasten zich op elk moment van de dag welkom voelen.

Anne&Max en Ondernemerschap
Anne&Max ondersteunt franchise-ondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen, goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om het concept optimaal en renderend uit te voeren. Het merk en het concept worden structureel aangepast naar de huidige tijd om steeds relevant en aantrekkelijk te zijn voor de doelgroep.

Puur, Bio, Eerlijk en Vers
Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt met volle aandacht cappuccino’s, terwijl de warme croissants uit de oven komen en een grote club sandwich wordt bereid. De producten van Anne&Max zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereid en afgestemd op het seizoen.

Neem de Beleving Mee naar Huis
Naast al het lekkers proeven in de vestiging, kunnen gasten ook de Anne&Max beleving mee naar huis nemen. In de verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en het eigen koffieboek 'Koffie Thuis'. Ontdek ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Ben jij klaar om het stokje over te nemen en de Anne&Max beleving in Rotterdam Korte Hoog voort te zetten? Dit is je kans om ondernemer te worden in een goedlopende zaak met een uniek concept. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over deze overnamekans.

Ben jij de ondernemer die de beleving in Anne&Max Korte Hoog voort zet?

Vul dit formulier in en ontdek de mogelijkheden!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!