Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

30ml Nachtegaalstraat opent Minibieb

Ken je dat? Die heerlijke geur van perfect gebrande koffiebonen? Kom nu langs bij 30ml aan de Nachtegaalstraat in Utrecht om te genieten van een heerlijk bakje koffie en om op je gemak een boek te lezen uit hun net geopende Minibieb.

30ml opent Minibieb

Op de 'Dag van de Minibieb', zaterdag 19 september, waarbij 'minibibliotheken' door het hele land activiteiten organiseren, opende koffiebar 30ml Coffee & Food aan de Nachtegaalstraat in Utrecht haar eigen Minibieb. Barista en eigenaar 'Michel Tijdgat' over het initiatief van de Minibieb. 'Het valt me op dat steeds meer mensen langskomen om even lekker een boek te lezen.' Hierdoor is het idee dan ook ontstaan. Gasten kunnen een boek lezen wanneer zij op bezoek zijn, maar mogen het boek ook mee naar huis nemen om later weer terug te brengen. Ook kunnen de gasten de boeken altijd omruilen voor een ander boek en mogen zij altijd boeken meebrengen om de Minibieb verder te vullen.

30ml Franchiseformule

Bij deze formule geniet je van een heerlijk gezet kopje koffie. 30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

Naast koffie kun je bij 30ml ook terecht voor een lekker ontbijtje en lunch! Op de uitgebreide kaart staan verschillende gerechten, zoals crunchy tosti’s, frisse salades en finger foods om gezellig te delen. Gasten bij 30ml kunnen zelfs hun favoriete koffie, broodje en zoetigheden meenemen!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen vestiging openen?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van 30ml

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!