Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

30ml

koffie, daghoreca, lunch, koffiebranden

Ken je dat? Die heerlijke geur van perfect gebrande koffiebonen? Dat ervaar je in een vestiging van de 30ml franchise.

Over de 30ml franchiseformule

Bij 30ml geniet je van een heerlijk gezet kopje koffie. 30ml noemt zich niet voor niets ‘‘Coffee Roasters’’. Het team van 30ml bestaat namelijk uit experts op het gebied van koffie branden. Alleen koffiebonen uit de mooiste streken worden geselecteerd. Van de perfecte blend tot een single estate van je favoriete boon: de unieke smaaksensatie proef je terug in elke kop!

Naast koffie kun je bij 30ml ook terecht voor een lekker ontbijtje en lunch! Op de uitgebreide kaart staan verschillende gerechten, zoals crunchy tosti’s, frisse salades en finger foods om gezellig te delen. Gasten bij 30ml kunnen zelfs hun favoriete koffie, broodje en zoetigheden meenemen!

30ml als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. 30ml biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt 30ml centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van 30ml ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. 30ml ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Word jij de nieuwe franchisenemer van 30ml?

Is het hebben van een eigen koffiezaak jouw ambitie en spreekt het concept van 30ml jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ben jij gek op verse koffie en droom je van je eigen koffiezaak?

Vul dan hieronder jouw gegevens in, ontvang de franchisebrochure en ontdek wat 30ml voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!