Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
30ml

30ml werkt samen met Camellia Discovery aan speciaalthee

30ml Coffee Roasters gaat per 1 september 2019 een samenwerking aan met het Utrechtse Camellia Discovery van Eric. A. Mahob, aldus Frans Kooijman van 30ml Coffee Roasters. Eric Seth is opgeleid bij ITC Academy tot professioneel Theesommelier.

30ml franchise en Camellia Discovery

Op de Zadelstraat in Utrecht wordt de 30ml vestiging omgedoopt tot speciale theebar waar je terecht kunt voor de mooiste kwaliteitsthee "Specialty Tea". Bij 30ml Coffee Roasters wordt er al een lange tijd gewerkt aan aan het verbeteren van het thee assortiment. Waarom is koffie zo populair, terwijl thee een aardig stoffig imago heeft? Om het imago van thee dusdanig te verbeteren, worden klanten in de gelegenheid gesteld om kennis te maken, te ruiken, proeven, combineren en ervaren wat er allemaal met thee kan worden gedaan. Daarvoor is Eric op zoek gegaan naar de beste theeën uit onder meer China en Sri Lanka. Door samen te werken met theeboeren proberen wordt er geprobeerd de beste en verste theesoorten te selecteren. De 'proeverij' wordt uitgezet op de Zadelstraat, maar de theesoorten zijn verkrijgbaar in alle 30ml filialen.

Over 30ml franchise

In 2009 opende de eerste 30ml vestiging aan de Mariastraat in Utrecht. Inmiddels zijn er vier vestigingen in Utrecht, één in Amsterdam, één in Rotterdam en één in Hoorn. Later dit jaar opent een nieuwe vestiging in Leiden en nog eentje in Rotterdam. In de koffiebars/lunchrooms worden alleen ‘specialty coffees’ bereid: gezet van bonen met een ‘cupping score’ van ten minste 80 uit de 100 punten die verdeeld worden. De bonen worden in eigen beheer gebrand. Kenmerkend voor 30ml zijn verder de kaart met een ‘All day breakfast’, zelfgebakken taarten en de huiselijke sfeer. De koffiebonen kunnen ook voor thuisgebruik gekocht worden. Interesse in de franchiseformule? Vraag dan via het onderstaande formulier de franchisebrochure aan.

Maakt speciaalthee en kwalitatieve koffie je ook zo enthousiast?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam box terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!