Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Ekmekci

Ekmekci Haarlem: Jouw kans om te profiteren van het bewezen bedrijfsmodel en ondersteuning!

Ekmekci opent binnenkort een nieuwe vestiging en biedt een unieke franchisekans voor ondernemers die gepassioneerd zijn over het serveren van authentieke en smaakvolle gerechten.

Maak je klaar voor de heerlijke smaken van Ekmekci in het hart van Haarlem! Met zijn traditionele recepten en moderne twist is Ekmekci een onderscheidend en populair merk, en jij kunt nu deel uitmaken van het succesverhaal door je aan te sluiten bij hun groeiende franchiseketen.

Over de franchiseformule Ekmekci

Een volwaardig ontbijt met de familie, een lunchoverleg met je collega’s, een diner met vrienden of even iets heerlijks voor onderweg. De menukaart is zo ingericht en modulair gemaakt dat het eten voor iedereen aantrekkelijk is. Of je nu vegetarisch, veganistisch, kosher of halal wilt eten, het kan allemaal op eigen wens of smaak. Deze aanpak haakt aan op de ‘custom made’ trend terwijl het tegelijk ecologisch is, want er wordt zo goed als niets weggegooid. Ekmekci heeft ervoor gekozen om te werken met één centrale eigen groothandel vanwaaruit alle vestigingen worden bediend. Hierdoor kan overal dezelfde kwaliteit worden geboden.

Unieke gerechten

Ekmekci werkt met eigen originele recepten, zoals hero-product ‘de gozleme’ (gevulde platbrood). Of gepofte aardappelen gevuld met zelf te kiezen ingrediënten, zoals groenten, piri piri kip en jalapenos. De grote variëteit aan maaltijdsalades, limonades met vers fruit, zoetigheid en koffie en thee zijn verrassend en populair. De gerechten van Ekmekci zijn huisgemaakt met kwalitatieve ingrediënten. Vers, puur en smaakvol. En dat proef je! Alle maaltijden worden in de open keuken klaargemaakt: transparantie alom.

Word jij franchisenemer bij Ekmekci?

Heb jij interesse in franchisen bij Ekmekci en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen Ekmekci restaurant openen?

Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Ekmekci!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!