Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Ekmekci

Ekmekci nummer 11 is geopend: Savornin Lohmanplein Den Haag

Wohoo! 🚀 Ekmekci nummer 11 is geopend: Savornin Lohmanplein Den Haag.

Ekmekci Savornin Lohmaplein Den Haag

Hicham en Nadia staan hier als franchisenemers paraat om gasten van het winkelcentrum en omliggende wijken te ontvangen. "We zijn enorm trots om onze eigen Ekmekci te hebben en worden hartelijk ontvangen door de bezoekers. Kom vooral langs om onze heerlijke gozleme, ontbijt of koffie te proberen!"

Locatie

De Savornin Lohmanplein 26, 2566 AD Den Haag

Over de franchiseformule Ekmekci

Een volwaardig ontbijt met de familie, een lunchoverleg met je collega’s, een diner met vrienden of even iets heerlijks voor onderweg. De menukaart is zo ingericht en modulair gemaakt dat het eten voor iedereen aantrekkelijk is. Of je nu vegetarisch, veganistisch, kosher of halal wilt eten, het kan allemaal op eigen wens of smaak. Deze aanpak haakt aan op de ‘custom made’ trend terwijl het tegelijk ecologisch is, want er wordt zo goed als niets weggegooid. Ekmekci heeft ervoor gekozen om te werken met één centrale eigen groothandel vanwaaruit alle vestigingen worden bediend. Hierdoor kan overal dezelfde kwaliteit worden geboden.

Franchisen bij Ekmekci

Ekmekci wil franchisenemers helpen bij het succesvol exploiteren van hun eigen restaurant. Ekmekci is verantwoordelijk voor het ontwerpen en verder ontwikkelen van de franchiseformule, en voor het inrichten van de franchiseorganisatie. De ondersteuning vanuit Ekmekci bestaat onder meer uit opleiding & training, assortimentssamenstelling, administratie, automatisering, inkoop, marketing, beheer & controle en bedrijfsbegeleiding & advies. Deze uitgebreide ondersteuning van het Ekmekci-concept stelt jou als franchisenemer in staat je vestiging optimaal te laten draaien en de medewerkers zo goed mogelijk te laten functioneren.

Word jij franchisenemer bij Ekmekci?

Heb jij interesse in franchisen bij Ekmekci en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen Ekmekci restaurant openen?

Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Ekmekci!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!