Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ekmekci

horeca, ontbijt, lunch, dinner

Ekmekci is een restaurant voor iedereen. Simpel maar wel gezond en sfeervol. En bovenal, je krijgt waar voor je geld. Ekmekci is een plek voor ontmoeting en dialoog. Ekmekci nodigt je uit om te eten en je wensen te delen. Raak in gesprek en leer van andere mensen door je eigen keuzes aan te vullen met de ideeën van anderen. Ekmekci biedt daar graag de ruimte voor.

Over de franchiseformule Ekmekci

Ekmekci serveert unieke gerechten in een inspirerende omgeving op high-traffic locaties. Een volwaardig ontbijt met de familie, een lunchoverleg met je collega’s, een diner met vrienden of even iets heerlijks voor onderweg. De menukaart is zo ingericht en modulair gemaakt dat het eten voor iedereen aantrekkelijk is. Of je nu vegetarisch, veganistisch, kosher of halal wilt eten, het kan allemaal op eigen wens of smaak. Deze aanpak haakt aan op de ‘custom made’ trend terwijl het tegelijk ecologisch is, want er wordt zo goed als niets weggegooid. Ekmekci heeft ervoor gekozen om te werken met één centrale eigen groothandel vanwaaruit alle vestigingen worden bediend. Hierdoor kan overal dezelfde kwaliteit worden geboden.

Identiteit Ekmekci

Goede service, vertrouwen en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten van het Ekmekci-concept. De medewerkers weten vaak al wat vaste klanten graag bestellen. Het geeft voldoening om die gerechten al klaar te kunnen zetten voor ze besteld worden. De medewerkers van Ekmekci worden er blij van als ze het vertrouwen van de klant krijgen. Alles is gericht op kwaliteit, service en snelheid. Verse ingrediënten zijn belangrijk, vriendelijk personeel ook. Alle maaltijden worden in de open keuken klaargemaakt: transparantie alom. De simpelheid van Ekmekci is tegelijk de kracht. De klant krijgt een uitstekende maaltijd voor weinig geld.

Franchisen bij Ekmekci

Ekmekci wil franchisenemers helpen bij het succesvol exploiteren van hun eigen restaurant. Ekmekci is verantwoordelijk voor het ontwerpen en verder ontwikkelen van de franchiseformule, en voor het inrichten van de franchiseorganisatie. De ondersteuning vanuit Ekmekci bestaat onder meer uit opleiding & training, assortimentssamenstelling, administratie, automatisering, inkoop, marketing, beheer & controle en bedrijfsbegeleiding & advies. Deze uitgebreide ondersteuning van het Ekmekci-concept stelt jou als franchisenemer in staat je vestiging optimaal te laten draaien en de medewerkers zo goed mogelijk te laten functioneren.

Word jij franchisenemer bij Ekmekci?

Heb jij interesse in franchisen bij Ekmekci en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen Ekmekci restaurant openen?

Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Ekmekci!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!