Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Ekmekci

horeca, ontbijt, lunch, dinner

Bij Ekmekci worden overheerlijke, verse gerechten geserveerd op high-traffic locaties. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer, zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

Over de franchiseformule Ekmekci

Een volwaardig ontbijt met de familie, een lunchoverleg met je collega’s, een diner met vrienden of even iets heerlijks voor onderweg. De menukaart is zo ingericht en modulair gemaakt dat het eten voor iedereen aantrekkelijk is. Of je nu vegetarisch, veganistisch, kosher of halal wilt eten, het kan allemaal op eigen wens of smaak. Deze aanpak haakt aan op de ‘custom made’ trend terwijl het tegelijk ecologisch is, want er wordt zo goed als niets weggegooid. Ekmekci heeft ervoor gekozen om te werken met één centrale eigen groothandel vanwaaruit alle vestigingen worden bediend. Hierdoor kan overal dezelfde kwaliteit worden geboden.

Unieke gerechten

Ekmekci werkt met eigen originele recepten, zoals hero-product ‘de gozleme’ (gevulde platbrood). Of gepofte aardappelen gevuld met zelf te kiezen ingrediënten, zoals groenten, piri piri kip en jalapenos. De grote variëteit aan maaltijdsalades, limonades met vers fruit, zoetigheid en koffie en thee zijn verrassend en populair. De gerechten van Ekmekci zijn huisgemaakt met kwalitatieve ingrediënten. Vers, puur en smaakvol. En dat proef je! Alle maaltijden worden in de open keuken klaargemaakt: transparantie alom.

Franchisen bij Ekmekci

Ekmekci wil franchisenemers helpen bij het succesvol exploiteren van hun eigen restaurant. Ekmekci is verantwoordelijk voor het ontwerpen en verder ontwikkelen van de franchiseformule, en voor het inrichten van de franchiseorganisatie. De ondersteuning vanuit Ekmekci bestaat onder meer uit opleiding & training, assortimentssamenstelling, administratie, automatisering, inkoop, marketing, beheer & controle en bedrijfsbegeleiding & advies. Deze uitgebreide ondersteuning van het Ekmekci-concept stelt jou als franchisenemer in staat je vestiging optimaal te laten draaien en de medewerkers zo goed mogelijk te laten functioneren.

Ekmekci vestigingen ter overname

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen Ekmekci restaurant openen?

Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Ekmekci!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!