Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Anne & Max

daghoreca, koffie, lunch

Even rustig de krant lezen of gezellig met wat vrienden bijkletsen onder het genot van een lekkere kop koffie? Dan ben je bij Anne&Max aan het juiste adres.

Anne & Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, lunch en borrel!
Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Zo is alles bij Anne & Max boordevol vakliefde bereid en dat proef je. Er wordt alleen met verse, authentieke en gezonde producten gewerkt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Gasten bij Anne & Max worden dagelijks verrast met pure en eerlijke producten die met veel zorg worden klaargemaakt en met volle enthousiasme worden geserveerd. De barista’s schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven en een grote club sandwich wordt à la minute in het zicht bereid. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant.

Is het hebben van een eigen koffieformule jouw ambitie en spreekt het concept van Anne & Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden!

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang jouw gratis franchisebrochure!

Wij helpen je graag verder.

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!