Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Anne&Max

daghoreca, koffie, lunch

Even rustig de krant lezen of gezellig met wat vrienden bijkletsen onder het genot van een lekkere kop koffie? Dan ben je bij Anne&Max aan het juiste adres.

JE EIGEN ANNE&MAX

Welkom in jouw huiskamer. Waar je elke dag wakker wordt met de allerlekkerste koffie. Door jou gezet met de (h)eerlijkste koffiebonen. Waar je wordt omringd door Anne’s en Max-en die iedereen met de hoogste gastvrijheid ontvangen. Waar gerechten bereid worden met veelal bio producten en elk met een bijzonder verhaal, zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt.

Zie jij jezelf al staan?

Anne&Max zoekt voor de volgende steden nog naar enthousiaste ondernemers die hun eigen koffie- en lunchcafé willen beginnen: Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Enschede, Hilversum, Leeuwarden en Rotterdam. Zou je in een andere stad een Anne&Max willen beginnen, dan staan zij hier altijd voor open.

Anne&Max en ondernemerschap

Anne&Max gelooft sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchise-ondernemer ligt in het zien van lokale kansen, creëren van een positieve werksfeer, een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen ontwikkelen en gasten zich welkom voelen.
Anne&Max ondersteunt franchise-ondernemers met advies, handboeken, opleidingen, trainingen goed werkende systemen en gerichte marketingacties en promoties om het concept optimaal en renderend uit te voeren. Het merk en het concept wordt structureel aangepast naar de huidige tijd om steeds relevant en aantrekkelijk te zijn voor de doelgroep.

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang jouw gratis franchisebrochure!

Wij helpen je graag verder.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!