Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon

Franchisefactory

Welkom bij Hallo Franchise, hét platform dat de brug slaat tussen ondernemers en groeikrachtige franchises. Ons kloppend hart is Franchisefactory, een toonaangevende speler in de wereld van franchiseontwikkeling. Bij Franchisefactory draait alles om het stimuleren van ondernemerschap, het bouwen van succesvolle merken en het creëren van duurzame partnerschappen.

Over Franchisefactory

Franchisefactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Onze diensten zijn geen starre methodieken. Wij staan open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Een goede strategie is één, maar een succesvolle uitvoering van de plannen is minstens zo belangrijk. Franchisefactory voelt zich medeverantwoordelijk voor het succes van haar opdrachtgevers en beperkt zich daarom niet tot goede adviezen.

Wij zorgen ervoor dat de plannen, oplossingen en procedures ook daadwerkelijk resultaat opleveren. In de afgelopen jaren hebben we veel organisaties geholpen om hun (franchise)formule te ontwikkelen, succesvol de markt te betreden en/of groei te realiseren. We zijn sterk in het voortraject; het traject van het ontwikkelen (bedrijfskundig, financieel, juridisch en organisatorisch), en het daadwerkelijk realiseren van de franchiseformule. Daarnaast ligt onze kracht in het realiseren van groei, onder meer door de werving & selectie van franchisenemers.

Onze klanten

Franchising heeft zich intussen bewezen als een bekende samenwerkingsvorm, die steeds breder wordt toegepast. Het fenomeen is in bijna alle sectoren te vinden, en de voordelen die hieruit voortvloeien, strekken zich dan ook uit over verschillende branches. Hoewel franchising doorgaans het meest bekend is in de detailhandel (Retail) en horeca, zien we de afgelopen jaren met name een groei in de sectoren van (persoonlijke en zakelijke) dienstverlening en zorg. Deze trend weerspiegelt zich ook in de diverse soorten opdrachtgevers waarmee wij samenwerken:

  • Retail, horeca, dienstverlening & zorg
  • Profit & non-profit
  • Klein & groot
  • Startende franchisegevers en bestaande franchisegevers
  • Franchiseformules en andere vormen van samenwerking
  • En ook: (potentiële) franchisenemers

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam