Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Bregje

horeca

Bregje is een snelgroeiende restaurantketen met momenteel 25 franchise-zaken door heel Nederland. Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten in een warme omgeving.

Over Bregje
Bregje is een snelgroeiende restaurantketen met momenteel 25 franchise-zaken door heel Nederland. Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten in een warme omgeving.

De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Alles voor een goede prijs. Op maandag – donderdag eet je drie gangen voor €19,95. De rest van de week voor €22,95.

Naast Bregje vallen ook formules als La Cubanita en Heinde en Ver onder dezelfde horeca groep: Club Culinair.

De Bregje Franchise-ondernemer
Bregje is een groeiende organisatie, daarom zijn zij altijd opzoek naar enthousiaste franchisenemers met een passie voor horeca! Zij vinden het van groot belang dat de franchise-ondernemer een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel in zich heeft. Franchisen is namelijk veel meer dan ‘de zaak draaiende’ houden.

Het onderscheidend vermogen van de franchisenemer ligt in het creëren van een positieve werksfeer. Hierbij zijn de volgende eigenschappen essentieel:

  • Je hebt oog voor detail
  • Je streeft elke dag naar kwaliteit en bent gastvrij
  • Je bent in staat om je team te motiveren en enthousiasmeren
  • Je hebt plezier in de omgang met mensen
  • Liefde gaat door de maag als het om eten en drinken gaat

Bregje als franchisegever
Bregje ondersteunt haar franchise-ondernemers op diverse manieren. Zo geven zij advies, hebben ze handboeken, geven ze trainingen en kijken ze wat er per vestiging en franchise-ondernemer nodig is.

Zij ontwikkelen het concept structureel door en passen ons aan naar de huidige tijd om steeds relevant en aantrekkelijk te zijn voor hun doelgroep. Hun menukaart wisselt 2 keer per jaar, de franchisenemer wordt bij deze wissel uitgebreid begeleid.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij je eigen Bregje restaurant openen?

Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Bregje!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!