Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Budget Broodjes

broodjes, food, lunch

De Budget Broodjes franchiseformule blinkt uit in het bieden van verse, luxe en vooral lekkere broodjes voor bedrijven, voor een betaalbare prijs.

Over de Budget Broodjes formule

Overheerlijke broodjes die goed zijn voor de zakelijke portemonnee: dat smaakt naar meer! In Nederland vindt momenteel een trend plaats op de werkvloer. Waar vroeger iedereen zijn of haar eigen lunch meenam naar kantoor, wordt de lunch tegenwoordig geregeld door het kantoor zelf. Budget Broodjes weet als geen ander op deze trend in te spelen!

Het menu is zeer uitgebreid met diverse broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes. De formule heeft service hoog in het vaandel staan. Zo is het cateringconcept erg flexibel in haar bezorgtijden. Hierdoor wordt het de klant makkelijker gemaakt om van een heerlijke lunch te genieten.

Budget Broodjes als franchisegever

Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever. Budget Broodjes biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt Budget Broodjes centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van Budget Broodjes ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling. Dus als franchisenemer hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Budget Broodjes ondersteunt haar franchisenemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Wordt jij de nieuwe franchisegever van Budget Broodjes?

Is het hebben van een eigen Budget Broodjes jouw ambitie en spreekt het concept van Budget Broodjes jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ga jij binnenkort je brood verdienen met jouw eigen Budget Broodjes vestiging? Laat hieronder je gegevens achter en download de gratis franchisebrochure!

Wij vertellen je graag wat de Budget Broodjes franchiseformule voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!