Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Budget Broodjes

broodjes, food, lunch

De Budget Broodjes formule blinkt uit in het aanbieden van kwalitatief hoge en lekkere broodjes op de zakelijke markt, voor een betaalbare prijs.

Overheerlijke broodjes die goed zijn voor de zakelijke portemonnee: dat smaakt naar meer! In Nederland vindt momenteel een trend plaats op de werkvloer. Waar vroeger iedereen zijn of haar eigen lunch meenam naar kantoor, wordt de lunch tegenwoordig geregeld door het kantoor zelf. Budget Broodjes weet als geen ander op deze trend in te spelen!

Het menu is erg uitgebreid met diverse broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes. De formule heeft service hoog in het vaandel staan. Zo is het cateringconcept erg flexibel in haar bezorgtijden. Hierdoor wordt het de klant nog makkelijker gemaakt om van een heerlijke lunch te genieten.

Ga jij binnenkort je brood verdienen met jouw eigen Budget Broodjes vestiging? Laat hieronder je gegevens achter en download de gratis franchisebrochure!

Wij vertellen je graag wat de Budget Broodjes franchiseformule voor jou kan betekenen!

Ja, ik wil de Hallo Franchise nieuwsbrief ontvangen

Ja, ik wil ook voor andere franchise formules benaderd worden

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!