Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Parketmeester

vloeren, zelfstandig ondernemer

Met tientallen jaren ervaring en een uitgebreid netwerk is Parketmeester een bekende en betrouwbare naam als het gaat om vloeren.

Al ruim 30 jaar staat Parketmeester voor hoge kwaliteit vloeren en top service, vanaf de eerste vloer die in 1991 werd gelegd. Met 13 showrooms in heel Nederland kan Parketmeester iedereen adviseren en helpen als het gaat om de mooiste vloeren voor thuis of op kantoor.

Mooie samenwerking
Ondernemen met Parketmeester betekent niet alleen een succesvolle samenwerking met een bekende en betrouwbare naam, maar ook een samenwerking met verschillende verzekeraars. Want de Parketmeester staat er om bekent dat hij hoogwaardige reparaties levert. Door deze gave band word je verzekerd dat er klussen jouw kant opkomen.
Daarnaast kun je gebruik maken van trainingen, opleidingen en ondersteuning door kennis en vaardigheidsontwikkeling. Ook hebben wij professionele automatiserings-, plannings- en workflow systemen.

Wordt franchisenemer bij Parketmeester!
Parketmeester is op zoek naar gedreven vloerenleggers en ondernemers die zich willen aansluiten als partner. Dus ben jij toe aan een uitdaging of bouw je graag verder aan je toekomst, sluit je dan aan bij Parketmeester!

Benieuwd naar de kansen bij Parketmeester?

Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de franchisebrochure per mail!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!