Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
30ML banner – Hallo Franchise

Parketmeester

dienstverlening

Franchisenemer worden van Parketmeester? Lees hier meer over Parketmeester en vraag vrijblijvend informatie aan.

Met tientallen jaren ervaring en een uitgebreid netwerk is Parketmeester een bekende en betrouwbare naam als het gaat om vloeren.

Al ruim 30 jaar staat Parketmeester voor hoge kwaliteit vloeren en top service, vanaf de eerste vloer die in 1991 werd gelegd. Met 13 showrooms in heel Nederland kunnen wij iedereen adviseren en helpen als het gaat om de mooiste vloeren voor thuis of op kantoor.

Mooie samenwerking 

Ondernemen met Parketmeester betekent niet alleen een succesvolle samenwerking met een bekende en betrouwbare naam, maar ook een samenwerking met verschillende verzekeraars. Want de Parketmeester staat er om bekent dat hij hoogwaardige reparaties levert. Door deze gave band word je verzekerd dat er klussen jouw kant opkomen.

Daarnaast kun je gebruik maken van trainingen, opleidingen en ondersteuning door kennis en vaardigheidsontwikkeling. Ook hebben wij professionele automatiserings-, plannings- en workflow systemen.

Wordt franchisenemer bij Parketmeester!

Parketmeester is op zoek naar gedreven vloerenleggers en ondernemers die zich willen aansluiten als partner. Dus ben jij toe aan een uitdaging of bouw je graag verder aan je toekomst, sluit je dan aan!

Parketmeester

Met tientallen jaren ervaring en een uitgebreid netwerk is Parketmeester een bekende en betrouwbare naam als het gaat om vloeren. Al ruim 30 jaar staat Parketmeester voor hoge kwaliteit vloeren en service, vanaf de eerste vloer die in 1991 werd gelegd. Met 13 showrooms in heel Nederland kan iedereen advies krijgen en geholpen worden bij het vinden van de allermooiste vloeren voor thuis of op kantoor.

Mooie samenwerking

Ondernemen met Parketmeester betekent niet alleen een succesvolle samenwerking met een bekende en betrouwbare naam, maar ook een samenwerking met verschillende verzekeraars. Door deze sterke band ben je verzekerd van een voortdurende stroom aan opdrachten. Daarnaast profiteer je van trainingen, opleidingen en ondersteuning op het gebied van kennis- en vaardigheidsontwikkeling. We beschikken over professionele automatiserings-, plannings- en workflowsystemen om jouw onderneming zo efficiënt mogelijk te laten draaien.

Word franchisenemer bij Parketmeester!

Parketmeester is op zoek naar vloerenleggers en ondernemers die zich willen aansluiten als partner. Dus ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil je graag verder bouwen aan je toekomst? Sluit je dan aan bij Parketmeester en maak deel uit van ons succesvolle en groeiende team!

Samen sterk in vloeren!

Volg Hallo Franchise ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij Parketmeester? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de Parketmeester franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam