Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Shoeby

kleding, retail

Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht & service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift!

About Shoeby

John en Mieke van Deursen openden in 1981 de eerste winkel in Den Bosch. Inmiddels is Shoeby met 220 stores, Shoeby.nl, de Shoeby app en de aanwezigheid op diversen platformen in Nederland één van de grootste fashion retailers. Maar ook een echt familiebedrijf waar sinds een paar jaar zoon Mitch en dochter Jill het bedrijf leiden.

De centrale gedachte is altijd onveranderd gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service: Dagelijks helpen onze personal stylists klanten de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Shoeby, here for you

Je hebt een droom je eigen modezaak beginnen. Een fashion store waar je je klanten kent en ze helpt bij het vinden van een unieke stijl. Waar service en personal styling de belangrijkste speerpunten zijn. Waar je jouw ervaring in de mode-retail en je passie voor het vak optimaal kunt benutten. En waar je met al je enthousiasme, durf en inzet kunt laten zien dat je een geboren ondernemer bent.

Die droom kan werkelijkheid worden als franchisenemer van Shoeby! Hoog tijd dus om kennis te maken met ons modemerk, ons bedrijf en onze franchiseformule. En te ontdekken hoe jij je eigen fashion store kunt beginnen!

Ben jij een ondernemer met een passion voor fashion? Shoeby zoekt franchisenemers!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang jouw gratis franchisebrochure! We vertellen je graag wat fashionformule Shoeby voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!