Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Shoeby

kleding, retail

Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht & service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift!

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby-winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot een franchiseketen van zo’n 220 winkels met 800 personal shoppers en een webshop.

Er is altijd wel een Shoeby in de buurt te vinden. Bijna alle Shoeby-winkels zijn in dorps- of subcentra van steden gevestigd. Veelal op kleinere locaties (20.000+ consumenten), waardoor er weinig directe concurrentie in de buurt is. Winkelen bij Shoeby is een bijzondere, persoonlijke ervaring waarbij het doel is om iedereen verrast, mooi en vooral blij de deur uit te laten gaan. Advies en zeker ook gezelligheid zijn voor veel mensen de grootste reden om Shoeby fan te zijn. Op de webshop kun je naast het shoppen ook nog eens 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor een dagelijkse dosis fashion inspiratie!

Ben jij een ondernemer met een passion voor fashion? Shoeby zoekt franchisenemers!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang jouw gratis franchisebrochure! We vertellen je graag wat fashionformule Shoeby voor jou kan betekenen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!