Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Shoeby header- Hallo Franchise

Shoeby

kleding, retail

Je hebt een droom je eigen modezaak beginnen. Een fashion store waar je je klanten kent en ze helpt bij het vinden van een unieke stijl. Waar service en personal styling de belangrijkste speerpunten zijn. Waar je jouw ervaring in de mode-retail en je passie voor het vak optimaal kunt benutten. En waar je met al je enthousiasme, durf en inzet kunt laten zien dat je een geboren ondernemer bent.

Here for you

Shoeby, opgericht in 1981 door John en Mieke van Deursen, is uitgegroeid tot een van de grootste fashion retailers in Nederland met meer dan 220 winkels, een webshop en online aanwezigheid op diverse platformen. Het familiebedrijf, nu geleid door zoon Mitch en dochter Jill, staat bekend om haar persoonlijke service, trendy collecties en herkenbare handschrift.

Wordt franchisenemer in Zuid-Holland!

Shoeby is op zoek naar ambitieuze ondernemers die zich willen aansluiten bij dit succesvolle familiebedrijf. Ben jij een gedrevene retailer met passie voor mode en klantbeleving? Dan is deze kans wellicht iets voor jou!

Waarom franchisenemer worden van Shoeby?

Shoeby biedt ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service aan klanten, waarbij klantbeleving centraal staat. De franchisenemers van Shoeby worden getraind om de beste service en advies te bieden, zodat elke klant zich speciaal en gewaardeerd voelt. De gezellige winkels bevinden zich op strategische A-locaties in drukke winkelgebieden, wat zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten.

Shoeby staat bekend om haar trendy collectie voor dames, heren en kinderen, met een herkenbaar handschrift. De collectie is altijd up-to-date en kenmerkt zich door een unieke stijl. Als franchisegever biedt Shoeby meer dan alleen een zakelijke samenwerking; het is een partner die van begin tot eind ondersteuning biedt. Het ervaren team van professionals staat altijd klaar met advies, begeleiding en training voor de franchisenemers.

Shoeby heeft een rijke historie als succesvol familiebedrijf en koestert een sterke familiecultuur. Het gelooft in de kracht van samenwerking en deelt graag kennis en expertise met zijn franchisenemers.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer informatie ontvangen over de formule? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

Shoeby banner- Hallo Franchise
Shoeby banner- Hallo Franchise
Shoeby banner- Hallo Franchise

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij Shoeby? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de Shoeby franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam