Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

SPAR

retail, spar, supermarkt, franchise

SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak. Nederland telt ruim 550 SPAR winkels, gerund door ambitieuze ondernemers. Zij doen er iedere dag alles aan om het de klant gemakkelijk te maken en de perfecte service te bieden.

De SPAR franchiseformule

De 550 SPAR winkels vind je in kleinere plaatsen, maar ook in de binnenstad en op de campus van universiteiten. Hun winkels staan op centrale plaatsen, zodat ze toegankelijk zijn voor hun verschillende klanten. SPAR is dé plek waar je elke dag weer terecht kunt voor kleine en grote boodschappen. Van de beste versproducten tot overheerlijke kant-en-klare maaltijden. Lokale ondernemers staan voor de klant klaar en bieden de helpende hand.

SPAR kent vijf verschillende formats:

  • SPAR buurt
  • SPAR city
  • SPAR enjoy (vakantiewinkels & winkels op Landal GreenParks locaties)
  • SPAR university (winkels op of in de buurt van universiteitscampussen)
  • SPAR express (winkels bij Texaco/ESSO tankstations)

Begeleiding van franchisenemers bij SPAR

SPAR is op zoek naar ambitieuze ondernemers. Als SPAR ondernemer word je intensief begeleid en ondersteund door SPAR. SPAR biedt de ondernemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning in de winkeloperatie. Verder biedt de foodretailer centrale automatisering en managementinformatie aan en krijg je ondersteuning op het gebied van formuleontwikkeling en assortiment.

Als ondernemer sta je er dus niet alleen voor. SPAR ondersteunt haar ondernemers in alles, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel en klanten.

Eigen SPAR supermarkt openen?

Ben jij een ervaren kandidaat uit de foodretailbranche en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Doe jij alles om klanten een perfecte service te bieden en kun je jouw passie overbrengen? Dan zoeken wij jou! Samen maken wij een succes van jouw eigen SPAR winkel. Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Als jij jezelf beschrijft zoals wij net de perfecte SPAR ondernemer hebben geschreven ?

Vul dan direct hieronder uw gegevens in en ontvang direct de franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!