Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Vleeschmeester

slagerij, horeca-detailhandel, vleeswaren

Vleeschmeester staat bekend om het beste vlees, uitstekende service en een enorme passie voor het slagersvak. Dit zie je terug in alle vestigingen van Vleeschmeester. Alle Vleeschmeester-producten zijn van onbesproken, hoge kwaliteit. De slagers van Vleeschmeester behoren tot de top in hun vakgebied. Zij willen eerlijke producten en doen hierin geen concessies.

Over Vleeschmeester

Bij Vleeschmeester kun je rekenen op goede kwaliteit en ambacht. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Zij doen geen concessies aan kwaliteit en versheid. Het vee van Vleeschmeester krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Nagenoeg al hun vleeswaren komen uit hun eigen ambachtelijke worstmakerij. Hier worden de vleeswaren en de streekproducten volgens Vleeschmeester’s eigen recepturen gemaakt. Vleeschmeester worstmakerij werkt met sterk gereduceerd zoutgebruik en een beperkte toevoeging van smaakversterkers. Vleeschmeester verkoopt uitsluitend gecertificeerde en originele merken.

Kwaliteit van Vleeschmeester

Het scharrelvlees en biologisch vlees dat geïmporteerd wordt is gewaarborgd met de benodigde certificaten. Alle maaltijden, grillproducten, snacks en salades zijn van hun eigen "Meester in de keuken". Hier bereid Vleeschmeester dagelijks al zijn specialiteiten met gezonde en dagverse ingrediënten met alleen hun eigen vlees. Vleeschmeester werkt zo veel mogelijk met natuurlijke smaakversterkers en basisgrondstoffen. Het gebruik van e-nummers wordt beperkt en zij werken met MSG vrije producten.

Vleeschmeester als franchisegever

Vleeschmeester is bezig met uitbreiden van haar formule. Vleeschmeester is op zoek naar ondernemers die dezelfde passie voor vlees en kwaliteit delen. Door het nieuwe format van Vleeschmeester hoef je geen slager te zijn als franchisenemer.

Als franchisenemer van Vleeschmeester krijg je de beschikking over een uitstekend concept en verdienmodel. Je wordt door Vleeschmeester ontzorgd door uitgewerkte procedures en een uitgekiende levering van het vlees. Vleeschmeester biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase en ondersteuning rond winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Daarnaast biedt Vleeschmeester centrale automatisering aan, maar daar blijft het niet bij. Je krijgt ook ondersteuning omtrent promotie en het assortiment. Vleeschmeester ontzorgt hun franchisenemers in vele aspecten, als franchisenemer van Vleeschmeester sta je er zeker niet alleen voor.

Een eigen Vleeschmeester openen?

Spreekt het succesvolle concept van Vleeschmeester jou aan en zie jij het voor je om een eigen Vleeschmeester vestiging te openen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Heb jij interesse in ondernemen en wil jij een eigen Vleeschmeester vestiging openen?

Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang de vrijblijvend franchisebrochure van Vleeschmeester!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!