Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

FEBO Amsterdam-Tijnmuiden

horeca, food, snackbar

Grijp deze zeldzame kans en neem FEBO Tijnmuiden over. Deze gevestigde locatie is op zoek naar een gedreven ondernemer die klaar is om het stokje over te nemen. Met een bloeiende klantenkring en een sterke reputatie biedt deze kans een stabiele basis en opwindende mogelijkheden voor de toekomst.

Ter Overname: FEBO Amsterdam-Tijnmuiden
Grijp deze zeldzame kans om de FEBO in Amsterdam Westpoort, waar FEBO Tijnmuiden zit, over te nemen. Omringt door bedrijven van verschillende grote heeft deze winkel een vaste klantenkring die graag terug komt en zijn er, vooral tijdens de zomermaanden, verschillende activiteiten die meer voetverkeer aantreken. Ook de A5, die hier net voor de deur loopt, zorgt voor veel dagjes mensen.

Klanten komen natuurlijk naar FEBO voor de lekker snacks van hoge kwaliteit. De snacks worden dagelijks vers geproduceerd in hun eigen productiekeuken. Zelfs de recepten voor de frites, het roomijs en de milkshakes zijn door FEBO zelf ontwikkeld. Daarboven op kan je als franchisenemer rekenen op centrale en lokale marketingondersteuning en operationele ondersteuning.
Zie jij jezelf deze top locatie naar nieuwe hoogtes tillen? Vul het contactformulier onderaan de pagina in om meer informatie te ontvangen.

Adres:
Tijnmuiden 53, 1046 AK Amsterdam

Als franchisenemer bij FEBO ben jij een gedreven ondernemer die best hard door kan werken en graag de handen uit de mouwen steekt. Vanuit FEBO wordt je opgeleid en getraind om je volledig voor te bereiden en er voor te zorgen dat jou onderneming een succes wordt.

Meer weten over FEBO Tijnmuiden?

Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de FEBO informatiebrochure

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!