Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
FEBO

FEBO blijft behouden voor Amstelveen

FEBO kondigt met trots aan dat zij per 1 juli de overname heeft voltooid van FEBO Amstelveen, gelegen aan de Rembrandtweg 24. Met deze overname behoudt FEBO Beheer B.V. haar positie in Amstelveen en zet ze een belangrijke stap in haar groeistrategie met vestigingen in eigen beheer.

FEBO Amstelveen

FEBO Amstelveen, een gevestigde naam in de regio, heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, service en heerlijke verse snacks. FEBO is verheugd om de exploitatie voort te zetten en deel uit te maken van de lokale gemeenschap van Amstelveen.

De overname van FEBO Amstelveen biedt vele voordelen voor zowel de gasten als de werknemers. Gasten kunnen blijven genieten van de vertrouwde FEBO-kwaliteit, met een ruime keuze aan verse ambachtelijke snacks. Daarnaast zal FEBO investeren in het moderniseren van de vestiging om een nog betere service te bieden. Voor de werknemers van FEBO Amstelveen betekent de overname een naadloze overgang. De medewerkers blijven hun vertrouwde rollen vervullen en kunnen profiteren van nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden binnen de grotere FEBO-familie.

De heer D. de Borst, directeur van FEBO Beheer B.V., en mevrouw L. Nelis en de heer. H Gort, beiden franchisenemers van FEBO Amstelveen, zijn enthousiast over de overname. De Borst: “We zijn verheugd om FEBO Amstelveen te verwelkomen en de vestiging voort te zetten. De heer Gort en mevrouw Nelis hebben in meer dan 10 jaar een fantastische vestiging neergezet. Wij bedanken hen en wensen hen beste voor de toekomst”.

Jouw eigen FEBO vestiging openen?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen FEBO te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen over de franchiseformule FEBO!

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij een eigen FEBO starten?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van FEBO.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!