Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
FEBO

FEBO - Overnamekans Arnhem

Overnamekans in Arnhem! Ben jij de volgende snackbarkoning en run jij binnenkort je eigen FEBO in Arnhem?

FEBO Overnamekans Arnhem

FEBO is op zoek naar een zelfstandige ondernemer voor de overname van de FEBO-vestiging in Arnhem. Zie jij het als een uitdaging om met een vers product de markt te veroveren? En kan jij met jouw kennis en kunde een team motiveren en jouw onderneming tot een succes maken?

Over FEBO

FEBO is opgericht in 1941 door Johan de Borst en begon als banketbakker. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan zich in het maken van de snack: de kroket. Om aan de grote vraag van de FEBO kroket te voldoen werd besloten de brood- en banketbakkerij te sluiten. In de loop der jaren veranderde FEBO tot de (fastservice) formule die wij vandaag de dag kennen. In 1978 werd de eerste franchisevestiging geopend in Amsterdam. Inmiddels heeft de succesvolle franchiseformule meer dan 70 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Jouw eigen FEBO vestiging in Arnhem?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen FEBO te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen.

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij een eigen FEBO in Arnhem starten?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van FEBO.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!