Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

FEBO Zoetermeer

horeca, food, snackbar

Pak deze unieke kans en word de nieuwe eigenaar van FEBO Zoetermeer. Deze mooi gelegen locatie zoekt naar een enthousiaste ondernemer die het roer wel wil over te nemen. Met een groeiende klantenkring en een solide reputatie biedt deze kans een stevig basis en veelbelovende mogelijkheden voor de toekomst.

Ter overname FEBO Zoetermeer
Pak deze unieke kans en word de nieuwe eigenaar van FEBO Zoetermeer. Deze mooie winkel ligt in het bruisend stadshart van Zoetermeer, aan de Oostwaarts 9. Omgeven door winkels en horeca, zijn er hier veel mogelijkheden om deze locatie verder te laten bloeien. Dagelijks lopen er nieuwe mensen binnen om te genieten van een lekker frietje en een overheerlijke snack.
Wat FEBO zo uniek maakt is dat elke dag de snacks kakelvers uit eigen keuken komen, voorbereid volgends eigen recept en gemaakt met lokale producten van hoge kwaliteit. Dit pand is uitgerust met de iconische FEBO muur zodat klanten zichzelf kunnen helpen. Daarboven op kan je als franchisenemer rekenen op centrale en lokale marketingondersteuning en operationele ondersteuning.
Zie jij jezelf deze top locatie naar nieuwe hoogtes tillen? Vul het contactformulier onderaan de pagina in om meer informatie te ontvangen.

• High Traffic Locatie in centrum
• Pand van hoge kwaliteit met professionele afwerking
• Overzichtelijke vestiging met voldoende zitgelegenheid binnen en eventueel buiten
• Ruimte om extra omzet te genereren

Adres:
Oostwaarts 9 2711 BA Zoetermeer

Als franchisenemer bij FEBO ben jij een gedreven ondernemer die best hard door kan werken en graag de handen uit de mouwen steekt. Vanuit FEBO wordt je opgeleid en getraind om je volledig voor te bereiden en er voor te zorgen dat jou onderneming een succes wordt.

Meer weten over FEBO Zoetermeer

Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de FEBO informatiebrochure

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!