
Ter overname: De Pizzabakkers Rotterdam
avondhoreca, pizza, horeca, franchise, ondernemen, prosecco
Droom je van je eigen pizzarestaurant? Dit is je moment! De Pizzabakkers biedt een unieke overnamekans bij hun geliefde locatie in Rotterdam. Word de trotse eigenaar van een succesvolle bruisende zaak met een trouwe klantenkring.
De Pizzabakkers biedt jou de kans om franchisenemer te worden van de bestaande vestiging aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Het overnemen van deze bestaande vestiging biedt jou een aantal aantrekkelijke voordelen, denk hierbij aan een gevestigde reputatie met een solide klantenbestand, directe inkomsten, herkenbaarheid in de markt, en meer.
Adres
Pannekoekstraat 68A
3011 LK Rotterdam
Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend met ons in contact door het formulier onderaan de pagina in te vullen. We vertellen je graag meer!
Over De Pizzabakkers
De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco, is een uniek concept in Nederland. De combinatie pizza en prosecco is overigens lang niet zo uniek in Italië; prosecco is voor Italianen dat wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Op hun drankenkaart zijn dan ook diverse prosecco’s te vinden, zoals een frisse Frizzante of een zomerse Rosé prosecco, maar ook prosecco cocktails als Apérol Spritz en Sgroppino mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles om de bruisende sfeer en Italiaanse smaken over te brengen bij de gasten aan tafel.
Buurtrestaurant
Ondanks dat De Pizzabakkers inmiddels pizzabakkerijen door het hele land heeft, zijn zij een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer; gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De Pizzabakkers is de plek waar je met je kinderen heen kan gaan, waar je snel een pizzaatje eet voordat je naar de film gaat, waar je lekker lang tafelt met vrienden en ook de plek waar je met je geliefde proost op het leven.
Kwaliteit en ambacht
Kwaliteit en respect voor de Italiaanse traditie zijn voor De Pizzabakkers belangrijke kernwaarden. Ze proberen zoveel mogelijk gehoor te geven aan de Italiaanse tradities. In Italië is het vak van pizzabakker, ‘pizzaiolo’ in het Italiaans, een echt ambacht. Al de gerechten zijn vers gemaakt en de ingrediënten zijn met zorg geselecteerd, zodat zij de lekkerste pizza’s kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money. Tot slot houdt De Pizzabakkers van eenvoud: zij maken alleen pizza, maar dan wel een hele goede!