Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

Open dag 'start jouw eigen pizza restaurant'

Lunch & Leer: verken de smaakvolle wereld van franchisen met De Pizzabakkers!

📅 Datum: vrijdag 15 december
🕒 Tijd: 13:00 tot 15:00 uur
🏟️ Locatie: Groningen centrum. (adres ontvang je na inschrijving)

Tijdens de open dag van De Pizzabakkers krijg je meer inzicht in de franchisewereld en ontdek je waarom jij en De Pizzabakkers de perfecte match zijn. Daarnaast zal De Pizzabakkers meer vertellen of de beoogde locatie, het markgebied en omzetpotentie van Groningen.

Wil jij hier meer over weten? Schrijf je dan vrijblijvend in. Wie weet wordt jij de nieuwe ondernemer van De Pizzabakkers Groningen.

Over De Pizzabakkers
De Pizzabakkers heeft in 10 jaar tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt, naar inmiddels al 33 restaurants in Nederland. Ze zijn van plan gestaag door te groeien en zijn op zoek naar gedreven ondernemers om dit avontuur mee te delen.

Bij De Pizzabakkers bestaat er geen vast recept voor de ideale ondernemer. Ze verwelkomen gedreven ondernemers die van lekker eten en drinken houden, gastvrij zijn, ambitieus en vastberaden, met een scherp commercieel inzicht en de bereidheid om hard te werken. Een nauwe betrokkenheid bij het bedrijf is essentieel. Dus, sta jij klaar om binnenkort de deuren te openen van je eigen De Pizzabakkers restaurant?

Lunch, leer en verken de smaakvolle wereld van franchisen met De Pizzabakkers.

Schrijf je in voor de gratis workshop 'een eigen pizzabakkerij beginnen'.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!