Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

Ter overname: De Pizzabakkers Utrecht

Droom je van je eigen pizzarestaurant? Dit is je moment! De Pizzabakkers biedt een unieke overnamekans bij hun geliefde locatie in Utrecht. Word de trotse eigenaar van een succesvolle bruisende zaak met een trouwe klantenkring.

De Pizzabakkers biedt jou de kans om franchisenemer te worden van de bestaande vestiging aan de Twijnstraat in Utrecht. Het overnemen van deze bestaande vestiging biedt jou een aantal aantrekkelijke voordelen, denk hierbij aan een gevestigde reputatie met een solide klantenbestand, directe inkomsten, herkenbaarheid in de markt, en meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend met ons in contact door het formulier onderaan de pagina in te vullen. We vertellen je graag meer!

Over De Pizzabakkers

De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco, is een uniek concept in Nederland. De combinatie pizza en prosecco is overigens lang niet zo uniek in Italië; prosecco is voor Italianen dat wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Op hun drankenkaart zijn dan ook diverse prosecco’s te vinden, zoals een frisse Frizzante of een zomerse Rosé prosecco, maar ook prosecco cocktails als Apérol Spritz en Sgroppino mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles om de bruisende sfeer en Italiaanse smaken over te brengen bij de gasten aan tafel.

Buurtrestaurant

Ondanks dat De Pizzabakkers inmiddels pizzabakkerijen door het hele land heeft, zijn zij een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer; gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De Pizzabakkers is de plek waar je met je kinderen heen kan gaan, waar je snel een pizzaatje eet voordat je naar de film gaat, waar je lekker lang tafelt met vrienden en ook de plek waar je met je geliefde proost op het leven.

Kwaliteit en ambacht

Kwaliteit en respect voor de Italiaanse traditie zijn voor De Pizzabakkers belangrijke kernwaarden. Ze proberen zoveel mogelijk gehoor te geven aan de Italiaanse tradities. In Italië is het vak van pizzabakker, ‘pizzaiolo’ in het Italiaans, een echt ambacht. Al de gerechten zijn vers gemaakt en de ingrediënten zijn met zorg geselecteerd, zodat zij de lekkerste pizza’s kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money. Tot slot houdt De Pizzabakkers van eenvoud: zij maken alleen pizza, maar dan wel een hele goede!

Heb jij een horeca hart en gaan jouw ogen glinsteren bij goed en eerlijk eten? Dan ben jij misschien wel de perfecte pizzabakker die De Pizzabakkers zoekt!

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!