Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

De Pizzabakkers Almere is 1 jaar open!

Het is feest! Giuseppe en Stefano, eigenaren van De Pizzabakkers Almere, vieren de eerste verjaardag van hun prachtige vestiging. Gasten komen inmiddels al een jaar lang over de vloer om de smaak van overheerlijke Romeinse pizza's en een goed glas prosecco te proeven!

Wie jarig is, trakteert!
Wie jarig is, trakteert! De hele maand november organiseert De Pizzabakkers Almere daarom leuke acties voor haar gasten. Zo maken gasten kans op leuke prijzen, zoals een fles Danilo and Mario-bier, een bioscoop- en pizzavoucher voor 2 personen, en de hoofdprijs: een jaar lang elke maand gratis genieten van de pizza van de maand.

Pizzafeestjes voor de kleine chefs
En dat is nog niet alles. Op woensdagmiddagen worden er pizzafeestjes georganiseerd voor de kleine chefs, waar ze leren de overheerlijke pizza's van De Pizzabakkers te bakken en leuke activiteiten kunnen doen in het restaurant.

Bruisende buurtborrel
Om de feestmaand in stijl af te sluiten, nodigen Giuseppe en Stefano je uit voor een bruisende buurtborrel op zaterdag 25 november van 15:00 tot 17:00. Het wordt één groot feest dat je absoluut niet wilt missen!

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!