Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
30ML groeit sterk! banner – Hallo Franchise
30ml

30ml groeit sterk!

30ml is het afgelopen half jaar sterk aan het groeien met nieuwe vestigingen. De nieuwe vestigingen zijn te vinden in Zeist, Rotterdam Alexandrium, Venlo en binnenkort ook in Tilburg!

Nieuwe vestigingen 30ml
Voor een lekker kopje koffie moet je bij 30ml zijn! Die kan je sinds het afgelopen halfjaar ook bezoeken in Zeist, Rotterdam Alexandrium en Venlo. Bij deze nieuwe vestigingen kan iedereen gaan genieten van een goede koffie, ontbijt, verse sapjes en een heerlijke lunch. Je kan het zien als je tweede woonkamer! Naast dat jij bij deze nieuwe vestigingen binnen kan gaan genieten, kan je ook buiten plaatnemen op hun terrassen. In december staat ook de opening van een nieuwe 30ml vestiging gepland in het centrum van Tilburg. De opkomende vestiging, is een franchisevestiging van Febio Hendriks. Hier kan je dus binnenkort gaan genieten van het 30ml concept. Naast dat Tilburg een franchisevestiging is, zijn de 30ml vestingen in Zeist en Venlo ook franchisevestigingen. De franchisevestiging in Zeist is op maandag 30 mei 2022 geopend door Sandra en Ries van der Hoeven. De 30ml franchisevestiging in Venlo is geopend in april 2022 door Maurice Iedema. In Rotterdam Alexandrium zit een eigen vestiging van 30ml sinds november 2022.

Over 30ml
Bij 30ml ligt hun passie, ervaring en wens om specialty coffee en verse ontbijtgerechten, huisgemaakte zoetigheden en verse sappen voor iedereen te serveren. Ze zij bij 30ml gek op koffie en doordat zij hun eigen koffiebonen branden hebben ze volledige controle over de productie en smaak van de specialty coffee bij 30ml Coffee Roasters. 30ml biedt een ALL DAY brunch menu, die geïnspireerd is thuisgerechten, verse producten en heerlijke lekkernijen. Ontijbijtgerechten, broodjes, lunchgerechten, cakes, koekjes en drankjes, ALL DAY long.

Franchisen bij 30ml
Bij 30ml hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor staat. Als franchisenemer word je intensief begeleid en ondersteund door de franchisegever, zodat jij je volledig kan focussen op de winkel en de klanten. 30ml biedt franchisenemers uitgebreide begeleiding in de opstartfase, ondersteuning omtrent winkelprestatie, financiële zaken en personeelszaken. Verder biedt 30ml centrale automatisering en managementinformatie aan. Ook krijg je als franchisenemer van 30ml ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.

Wil jij meegroeien met het succes van 30ml?
Is het hebben van een eigen koffiezaak jouw ambitie en spreekt het concept van 30ml jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam