Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Anne&Max bevrijdingsbox

Binnenkort is het weer bevrijdingsdag en daarvoor heeft Anne&Max een speciale bevrijdingsbox samengesteld.

Anne&Max formule

Bij Anne&Max ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. Anne&Max werkt met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen zij een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Anne&Max bevrijdingsbox

Het is alweer bijna bevrijdingsdag en omdat wij ons nu in een bizarre tijd begeven, wilt Anne&Max hun gasten blijven verrassen. Anne&Max heeft daarom een speciale bevrijdingsbox samengesteld. Bestel de Anne&Max bevrijdingsdagbox voor dinsdag 5 mei op de webshop van Anne&Max! En maak van jouw Bevrijdingsdag een echte vrije dag met heerlijke borrelhapjes en urenlang muziek.

Ondernemen bij Anne&Max

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Wil jij ook in de toekomst een eigen Anne&Max vestiging openen?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Anne&Max. (Let op; het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!