Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Anne&Max gaat voor de winst bij de Food Service Award

Anne&Max doet dit jaar mee aan de Food Service Award 2023 en gaan zeker voor de win!

De Food Service Award 2023
In de tijd van verdeeldheid en onderlinge strijd gaat Anne&Max er samen helemaal voor. Ze gaan samen voor de winst van de Food Service Award. In deze verkiezing bepalen consumenten welke bedrijven de beste foodservice bieden. De Food Service Award win je door de stemmen van je gasten. Hierbij gaat het niet om het meeste aantal stemmen, maar het gaat om de hoogste cijfers. De consumenten geven hun beoordeling over onder andere de service, kwaliteit, sfeer en de prijs. Als Anne&Max er met de winst vandoor gaat, geeft het hun mooie inzichten van de beleving van hun gasten op de verschillende punten. Daarnaast mogen ze zichzelf een jaar lang de winnaar noemen binnen hun categorie. Het logo kan ook in de communicatie gebruikt worden, zo weet iedereen dat jouw Foodservice bedrijf een winnaar is.

De stemperiode van de Food Service Award start vanaf 22 september 2022 t/m 17 november 2022. De genomineerde bedrijven worden 8 december 2022 bekend gemaakt. De bekenmaking van de winnaars per categorie worden bekend gemaakt op 10 januari 2023.

Over Anne&Max
Bij Anne&Max kan je 7 dagen per week terecht komen voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag. Als je aan Anne&Max denkt, dan denk je aan een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Zo is alles bij Anne&Max met veel liefde bereid en dat proef je dan ook zeker. Gasten bij Anne&Max worden dagelijks verrast met pure en eerlijke producten, die met veel zorg worden klaargemaakt en met volle enthousiasme worden geserveerd.

Franchisen bij Anne&Max
Als franchisenemer bij Anne&Max hoef je niet bang te zijn dat je er alleen voor komt te staan. Je wordt door Anne&Max ondersteunt in alles, zodat jij je volledig kan gaan focussen op je winkel en de klanten. Je wordt uitgebreid begeleid in de opstartfase en ondrsteuning omtrent winkelpresentatie, financiële zaken en personeelszaken. Ook krijg je als franchisenemer ondersteuning omtrent financieringen, het assortiment en de formuleontwikkeling.

Een nieuwe vestiging van anne&Max openen
Spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Is het hebben van een eigen Anne&Max iets voor jou?

Laat dan jouw gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van Anne&Max. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!