Anne&Max groeit door ongeacht van de coronacrisis
In de afgelopen twee jaar is de horecabranche hard getroffen maar Anne&Max blijft doorgroeien ongeacht de situatie.
Over Anne&Max
Bij Anne&max kan je 7 dagen per week terecht met vrienden, familie en kennissen om te genieten. Zij hebben diverse gerechten voor ontbijt, lunch en borrel. Zij staan bekend als de huiskamer in de stad waar je je thuis voelt. Zij werken met verse, authentieke en gezonde gerechten. Denk aan een heerlijke smoothiebowl, (vegan) bananenbrood, salades, soep en sandwiches.
Groei Anne&Max
Anne&Max groeit ondanks de coronacrisis door. De oprichter Wobbe van Zoelen geeft aan dat dit met twee aspecten te maken heeft: het duurzame concept en het feit dat de organisatie constant focust op expansie. Anne&Max werkt namelijk met vega, fairtrade en biologische producten. De groei van Anne&Max komt grotendeels door franchise. Zij vinden de juiste franchisenemers die mee doen met het succes van Anne&max en hierdoor meer vestigingen openen in Nederland. Anne&Max onderzoekt in het heden wat haar kansen zijn in het buitenland voor verdere expansie.
Open jij de volgende Anne&Max vestiging?
Heb jij interesse in franchisen bij Anne&Max en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!