Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers

avondhoreca, pizza, horeca, franchise, ondernemen, prosecco

De Pizzabakkers staat bekend om haar overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten waarbij versheid en ambacht centraal staan; zo wordt het deeg volgens authentiek Romeins recept gemaakt, halen ze hun vleeswaren bijvoorbeeld uit de regio Abruzzo in Italië en maken ze de pesto helemaal zelf. Naast de pizza’s biedt De Pizzabakkers diverse antipasti en huisgemaakte dolci aan welke bovendien heerlijk smaken naast een van hun bruisende prosecco’s!

Nieuwe franchise locaties beschikbaar

De Pizzabakkers heeft per direct nieuwe locaties beschikbaar waar jij jouw eigen De Pizzabakkers restaurant zou kunnen openen. Wil jij jouw ondernemersdroom in Amsterdam (Arena) of Den Haag waarmaken? Wees er dan snel bij!
📍Amsterdam Arena
📍Den Haag, Regentessekwartier

Meer weten over deze concrete franchisekansen bij De Pizzabakkers? Vul dan het contractformulier hieronder in.

Pizza en Prosecco

De Pizzabakkers, Pizza & Prosecco is een uniek concept in Nederland. De combinatie pizza en prosecco is overigens lang niet zo uniek in Italië; prosecco is voor Italianen dat wat bier is voor de Duitsers en de Ieren. Op hun drankenkaart zijn dan ook diverse prosecco’s te vinden, zoals een frisse Frizzante of een zomerse Rosé prosecco, maar ook prosecco cocktails als Apérol Spritz en Sgroppino mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles om de bruisende sfeer en Italiaanse smaken over te brengen bij de gasten aan tafel.

Buurtrestaurant

Ondanks dat De Pizzabakkers inmiddels pizzabakkerijen door het hele land heeft, zijn zij een typisch buurtrestaurant. Het is een plek waar gasten graag terugkomen vanwege de heerlijke pizza’s én de goede sfeer; gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De Pizzabakkers is de plek waar je met je kinderen heen kan gaan, waar je snel een pizzaatje eet voordat je naar de film gaat, waar je lekker lang tafelt met vrienden en ook de plek waar je met je geliefde proost op het leven.

Kwaliteit en ambacht

Kwaliteit en respect voor de Italiaanse traditie zijn voor De Pizzabakkers belangrijke kernwaarden. Ze proberen zoveel mogelijk gehoor te geven aan de Italiaanse tradities. In Italië is het vak van pizzabakker, ‘pizzaiolo’ in het Italiaans, een echt ambacht. Al de gerechten zijn vers gemaakt en de ingrediënten zijn met zorg geselecteerd, zodat zij de lekkerste pizza’s kunnen maken. De lekkerste pizza, maar wel tegen een redelijke prijs: value-for-money. Tot slot houdt De Pizzabakkers van eenvoud: zij maken alleen pizza, maar dan wel een hele goede!

Ambities van De Pizzabakkers

Inmiddels telt De Pizzabakkers 33 vestigingen en groeien ze gestaag door. De ambitie is om ieder jaar 6 tot 8 nieuwe vestigingen te openen en uiteindelijk tot een totaal van 50 vestigingen in Nederland te komen. Momenteel ligt hun focus op expansie in de volgende steden: Den Haag, Amsterdam-Arena, Breda, Den Bosch en Amstelveen. Daarnaast zoekt De Pizzabakkers ook ondernemers voor de volgende plaatsen: Rotterdam, Dordrecht, Almere, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Tilburg en Venlo.

Wie zoeken zij?

De Pizzabakkers zijn op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Naar ondernemers met liefde voor lekker eten en drinken. Mensen met gevoel voor gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen, met een commercieel gevoel, die bereid zijn hard te werken, stressbestendig zijn en die kunnen sturen op cijfers. Kortom: een ondernemer die bereid is met de voeten in de modder, of beter gezegd; bloem, te staan!

Wat biedt De Pizzabakkers jou?

Een pizza nuttigen in het restaurant of thuis op de bank; de gasten weten ze te vinden, ook in tijden van de pandemie. De Pizzabakkers heeft hun houdbaarheid als franchiseformule in deze tijd sterk bewezen en hopen met jouw enthousiasme voor lekker eten en gastvrijheid hun groei-ambities verder waar te kunnen maken! Vanuit het hoofdkantoor bieden zij diverse trainingen en ondersteuning op het gebied van inkoop, finance, personeelszaken, marketing en praktische zaken zoals bier- wijn- en koffietrainingen. Kortom: alles om ervoor te zorgen dat jouw De Pizzabakkers vestiging een groot succes wordt!

De Pizzabakkers vestigingen ter overname

Heb jij een horeca hart en gaan jouw ogen glinsteren bij goed en eerlijk eten? Dan ben jij misschien wel de perfecte pizzabakker die De Pizzabakkers zoekt!

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!