Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

De Pizzabakkers

avondhoreca, pizza, horeca, franchise, ondernemen, prosecco

De Pizzabakkers serveert de échte Italiaanse houtovenpizza in combinatie met kwalitatieve prosecco en wil uitbreiden middels franchise.

Over de franchiseformule De Pizzabakkers

Ambachtswerk bij franchiseformule De Pizzabakkers

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens en door het complexe deegbereidingsproces volgens authentiek Romeins concept, is de bodem altijd lekker dun, krokant én vol van smaak.

De pizza’s worden rijkelijk belegd met uitsluitend verse én eerlijke ingrediënten die zorgvuldig gekozen worden. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Naast de authentieke pizza’s serveert De Pizzabakkers ook frisse salades en huisgemaakte Italiaanse dolci (desserts).

De Pizzabakkers en prosecco

Bubbels worden vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco een pretentieloos drankje! Bij De Pizzabakkers schenken ze een frizzante en een spumante. Daarnaast maken ze heerlijke prosecco cocktails zoals Spritz Apérol en Hugo. Het bubbeltje maakt de avond feestelijk en de combinatie met pizza gaat heel goed samen!

De combinatie van houtovenpizza en de proseccobar is uniek in Nederland. De pizza’s kunnen mee naar huis worden genomen of ter plekke gegeten worden in de bakkerij of buiten op het terras.

De Pizzabakkers franchise

De Pizzabakkers is enorm gegroeid!

Waar het begon met een aantal vestigingen in Amsterdam, hebben zij nu ook vestingen in onder andere Utrecht, Rotterdam en Zwolle. De ambitie is om nog veel meer vestigingen door heel Nederland te openen.

Franchise ondersteuning vanuit franchisegever De Pizzabakkers

Afhankelijk van jouw ervaring en kennis, word je in het voortraject 12 weken lang ‘gekneed’ door De Pizzabakkers. In verschillende modules ga je veel leren over het ondernemen. Daarnaast zul je getraind worden in de operationele skills voor de keuken (pizza’s maken), de bediening (gastvrijheid, serveren, tafelplanning) et cetera.

Word jij de nieuwe franchisenemer van De Pizzabakkers?

Ben je helemaal weg van dit restaurant, de pizza’s, de sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan door hieronder jouw gegevens achter te laten.

Heb jij een horeca hart en gaan jouw ogen glinsteren bij goed en eerlijk eten? Dan ben jij misschien wel de perfecte pizzabakker die De Pizzabakkers zoekt!

Laat je gegevens hieronder achter en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!