Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

FEBO

horeca, food, snackbar

FEBO bestaat al meer dan 80 jaar en heeft zich keer op keer bewezen als succesvolle formule. Bij FEBO kan je genieten van overheerlijke kroketten, frites, burgers, kaassoufflé, frikadel en veel meer. Alle snacks worden volgens eigen recept iedere ochtend vers bereid en liggen diezelfde dag nog in de vestigingen. Start jij vandaag jouw FEBO avontuur als franchisenemer?

Over FEBO

FEBO is opgericht in 1941 door Johan de Borst en begon als banketbakker. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan zich in het maken van de snack: de kroket. Om aan de grote vraag van de FEBO kroket te voldoen werd besloten de brood- en banketbakkerij te sluiten. In de loop der jaren veranderde FEBO tot de (fastservice) formule die wij vandaag de dag kennen. In 1978 werd de eerste franchisevestiging geopend in Amsterdam. Inmiddels heeft de succesvolle franchiseformule meer dan 70 vestigingen verspreid over heel Nederland.

FEBO concept

Bij FEBO kan je terecht voor kwalitatief hoogwaardige snacks. In de FEBO vestigingen hebben zij een efficiënt systeem waarbij je snel eten uit de muur kan halen. De FEBO snacks worden dagelijks vers geproduceerd in hun eigen productiekeuken. Zelfs de recepturen voor de FEBO frites, het FEBO roomijs en de milkshakes zijn door FEBO zelf ontwikkeld. FEBO gebruikt sinds het begin ingrediënten van lokale leveranciers; kwaliteit staat voorop en zij doen hieraan geen concessies. Door PEFC te gebruiken voor de kartonnen snack- en fritesbakjes, draagt FEBO direct bij aan de bescherming van een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

FEBO franchiseformule

Als ondernemer bij FEBO heb je in de eerste plaats een gezonde ondernemersgeest en de bereidheid om hard te werken. FEBO zal je met een interne opleiding en training voorbereiden voor een eigen FEBO vestiging. Als franchisenemer word je beschermd in je eigen regio. Elke franchisenemer heeft bij FEBO een eigen exclusiviteitsgebied (beschermd rayon) waardoor je als franchisenemer er zeker van bent dat je als enige de lekkerste FEBO snack van Nederland in dit gebied aan mag bieden. Daarnaast kan je als franchisenemer rekenen op centrale en lokale marketingondersteuning en operationele ondersteuning en begeleiding.

FEBO vestigingen ter overname

Ben jij ondernemend ingesteld en wil jij een eigen FEBO starten?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang vrijblijvend de franchisebrochure van FEBO.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!