Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Anne&Max

Geniet van de zomer met de Anne&Max picknickbox

Zomerkriebels, zachte muziek uit een openstaand raam op de eerste verdieping, de geur van gemaaid gras; yes de zomer is begonnen. Het is weer tijd om naar buiten te gaan en nu kan je Anne&Max meenemen naar jouw favoriete plek in de stad.

Over Anne&Max franchiseformule

Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, lunch en borrel! Een huiskamer in de stad, waar je je elk moment van de dag thuis voelt. Zo is alles bij Anne&Max boordevol vakliefde bereid en dat proef je.

Anne&Max picknickactie

Anne&Max heeft een leuke actie bedacht voor in de zomer. Zij hebben namelijk een heerlijk picknickbox gemaakt. De picknickbox is gevuld met een super sandwich met boerenscharrelkip, tomaat en bacon, een very vegan sandwich met gerookte tofu en vegan mayonaise, een side salade met zomerse pickles, Portugese bolo’s (muffin) en een huisgemaakte Anne&Max ijsthee met citroen en munt. Bovendien biedt Anne&Max ook vega en vegan opties aan, zo kan iedereen genieten van deze heerlijke picknickbox. De picknickbox is online te bestellen bij elke vestiging en kan worden afgehaald of worden bezorgd.

Een eigen Anne&Max openen?

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan? Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Is het hebben van een eigen koffie/lunchzaak jouw ambitie en spreekt het concept van Anne&Max jou aan?

Laat die droom dan werkelijkheid worden! Vraag vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!