Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Tokyo Ramen Takeichi (1)
Privé: Tokyo Ramen Takeichi

Nieuw bij Hallo Franchise: Tokyo Ramen Takeichi, de perfecte ramen ervaring!

Stap binnen in de wereld van Tokyo Ramen Takeichi, een franchiseformule geïnspireerd op de eeuwenoude kunst van authentieke Japanse ramen gerechten. De succesvolle Japanse formule breidt verder uit in Nederland en is op zoek naar ambitieuze ondernemer(s) die samen met hen nieuwe vestigingen willen openen in diverse steden. Rotterdam, Den Haag en Utrecht onder andere.

Over Tokyo Ramen Takeichi

Tokyo Ramen Takeichi blijft groeien en biedt franchisenemers een kans om te profiteren van een bewezen bedrijfsmodel en sterke ondersteuning. Als franchisenemer van Tokyo Ramen Takeichi krijg je de mogelijkheid om te profiteren van een sterke merknaam, heerlijke ramen en bijgerechten en een bewezen bedrijfsmodel. Bovendien biedt Tokyo Ramen Takeichi continue ondersteuning aan haar franchisenemers, waardoor je alle tools krijgt om succesvol te zijn in de foodservice-industrie.

Tokyo Ramen Takeichi is daarom op zoek naar energieke en enthousiaste franchisenemers, die hun eigen Tokyo Ramen Takeichi willen exploiteren. Als franchisenemer kunt u rekenen op een gedegen opleiding en voortdurende ondersteuning van professionals. Bovendien zorgt Tokyo Ramen Takeichi voor gezonde en veilige werkomstandigheden voor haar franchisenemers, medewerkers en klanten. Als je geïnteresseerd bent in het starten van een franchise in de foodservice-industrie, dan is Tokyo Ramen Takeichi wellicht iets voor jou.

Sluit je aan bij Tokyo Ramen Takeichi en wordt onderdeel van het ambitieuze team!

Tokyo Ramen Takeichi biedt een unieke kans om te investeren in een concept dat de traditionele Japanse cultuur en gastvrijheid combineert met moderne trends en waarden. Wordt franchisenemer van Tokyo Ramen Takeichi en deel de authentieke gerechten van Japan met Nederland!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam