Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

LUKOIL

tankstation, motorbrandstoffen, franchise

Franchiseformule LUKOIL is een dynamische en sterk groeiende internationale organisatie met uitstekende bedrijfsvooruitzichten. LUKOIL gelooft sterk dat niet alle tankstations hetzelfde zijn en dat de service van een vriendelijke exploitant het verschil kan maken.

Dat LUKOIL gevoel

De deuren van LUKOIL staan open voor mensen die échte retailers zijn in hart en nieren, die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Want LUKOIL beschouwt haar exploitanten als merkambassadeurs die elke dag de belofte van LUKOIL waarmaken: het bieden van de beste prijs voor kwaliteit en service.

LUKOIL blijft groeien

De franchiseformule is daarom continu op zoek naar energieke en enthousiaste franchisenemers, die hun eigen LUKOIL willen exploiteren. Als franchisenemer kan je rekenen op een gedegen opleiding en voortdurende ondersteuning van professionals. Bovendien zorgt LUKOIL voor gezonde en veilige werkomstandigheden voor haar franchisenemers, medewerkers én voor de bewoners in de buurt van hun tankstations.

Open jouw eigen tankstation

Heb jij altijd gedroomd van het ondernemerschap? Wil je meer informatie over het ondernemerschap bij LUKOIL? Laat dan nu je gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen!

Overnamekansen

Voor LUKOIL zijn er op het moment twee overname kansen in België. Woon jij in de buurt van Wilsele of Asse en ben jij een gedreven ondernemer die hier een kans in ziet? Vul dan het furmulier hieronder in en ontvang meer informatie over de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over het ondernemerschap bij LUKOIL?

Laat dan nu je gegevens achter door het onderstaand formulier in te vullen!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!