Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
LUKOIL (2)
LUKOIL Nederland

Hallo Franchise verwelkomt LUKOIL weer als wervingspartner!

Franchiseformule LUKOIL is niet zomaar een tankstation, maar een tankstation die gelooft dat niet alle tankstations hetzelfde zijn. Jij kunt verschil maken door de beste service te bieden aan jouw klanten! De franchiseformule is op zoek naar een energieke en enthousiaste franchisenemer. Iemand die klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

LUKOIL blijft groeien

LUKOIL is een bekend olie- en gasbedrijf met meer dan 20.000 tankstations wereldwijd en biedt franchisenemers een bewezen bedrijfsmodel en sterke ondersteuning. Als franchisenemer van LUKOIL krijg je de mogelijkheid om te profiteren van een sterke merknaam, uitstekende producten en diensten en een bewezen bedrijfsmodel. Bovendien biedt LUKOIL continue ondersteuning aan haar franchisenemers, waardoor je alle tools krijgt om succesvol te zijn in deze sector.

De franchiseformule is daarom continu op zoek naar energieke en enthousiaste franchisenemers, die hun eigen LUKOIL willen exploiteren. Als franchisenemer kunt u rekenen op een gedegen opleiding en voortdurende ondersteuning van professionals. Bovendien zorgt LUKOIL voor gezonde en veilige werkomstandigheden voor haar franchisenemers, medewerkers én voor de bewoners in de buurt van hun tankstations. Als je geïnteresseerd bent in het starten van een franchise in de olie- en gasindustrie, dan is LUKOIL wellicht iets voor jou.

Open jouw eigen tankstation

Heb jij altijd gedroomd van het ondernemerschap? Wil je meer informatie over het ondernemerschap bij LUKOIL? Vraag dan nu de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam