Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
LUKOIL banner  – Hallo Franchise

LUKOIL Nederland

franchise, motorbrandstoffen, tankstation

Bij LUKOIL gaan ze altijd vooruit, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan, energieën te bundelen en nieuwe hoogten te ontdekken. LUKOIL deelt wereldwijd haar initiatieven, verfijnt zakelijke relaties en zet zich in voor het welzijn van mensen en de planeet.

LUKOIL: internationaal succes

Met tankstations verspreid over meer dan 40 landen op 4 continenten, is LUKOIL een belangrijke speler in de wereldwijde olie-industrie. Al meer dan twee decennia zijn ze actief in Europa, en sinds 2004 ook in de Benelux. In Nederland staat LUKOIL bekend om hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, en klantenservice met een glimlach.

Je eigen serviceshop

Voor ondernemers die affiniteit hebben met kwaliteit en klantgerichtheid, biedt de formule boeiende franchisekansen voor het beheer van een LUKOIL-serviceshop. Als trotse franchisenemer ben je niet alleen een ondernemer, maar fungeer je als ambassadeur van het merk, waarbij je de belofte van het merk belichaamt: de beste prijs voor kwaliteit en service, specifiek gericht op de service-shop ervaring.

Als franchisenemer exploiteer je een LUKOIL-serviceshop. Je waardeert kwaliteit en klantenservice, bent communicatief vaardig en sociaal, en geniet van interactie met klanten. Je bent een gedreven en dynamische ondernemer met een sterk commercieel instinct. Ben je klaar om zelfstandig te ondernemen of ben je al een ervaren zelfstandig ondernemer? Sluit je aan bij LUKOIL!

LUKOIL-franchisenemers zijn merk-ambassadeurs die de belofte van het merk waarmaken: het bieden van de beste prijs voor kwaliteit en service.

Franchisenemers ontvangen niet alleen professionele training voorafgaand aan de opening, maar ook voortdurende ondersteuning om succes te waarborgen. Je profiteert van de internationale expertise van LUKOIL en verdient commissie op zowel brandstofverkoop als winkelbeheer, volgens een beproefd concept.

Franchisenemer worden van LUKOIL

Wil je meer informatie ontvangen over LUKOIL-franchise? Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend de franchisebrochure aan of neem contact met ons op via 070-345 34 30 of info@hallofranchise.nl.

Volg Hallo Franchise ook op LinkedInFacebookInstagramTikTok en YouTube!

Blijf up-to-date en schrijf je in voor de Hallo Franchise nieuwsbrief!

📍 Interesse in het runnen van een LUKOIL serviceshop? LUKOIL heeft momenteel een franchisekans beschikbaar in Brunssum!

"*" geeft vereiste velden aan

Franchisenemer worden bij LUKOIL? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Je ontvangt direct de LUKOIL franchisebrochure in je mailbox.

Privacy*

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam