Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Toastable

daghoreca, fast-casual, food, ontbijt, lunch

Toastable: dé tostiformule van Nederland!

Toastable franchise: een groeiend succes
De tosti: twee witte bammetjes met ham en kaas ertussen. Oprichter en eigenaar Bartjan Hendriksen van Toastable vond dat dit beter kon. Met die gedachte begon hij zijn ondernemersavontuur.

Tien jaar later is het unieke idee van Bartjan uitgegroeid tot een succesvolle tostibar met vestigingen in grote en middelgrote steden in Nederland. Toastable biedt een fast-casual franchiseconcept met overheerlijke driedubbele tosti's, verfrissende sapjes en een assortiment dat ook ontbijt, taartjes en uitstekende koffie omvat, gemaakt van Toastable's eigen merk bonen.

Franchisen bij Toastable
Waarom franchisen bij Toastable? Het is overzichtelijk en persoonlijk, met een kleine zaak en zo'n 40 zitplaatsen, ideaal voor individuele of teamondernemers. Je krijgt een vliegende start met uitgebreide training en operationele ondersteuning. En je staat er nooit alleen voor, want Toastable biedt continue hulp en deelt data en inzichten met alle franchisenemers. Dit alles resulteert in meer winst, omdat collectieve inkoop en slimme marketinginspanningen de efficiëntie verhogen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Als gedreven horecaondernemer met zin in een nieuwe uitdaging en de bereidheid om tijd en geld te investeren in het starten van je eigen zaak, ben jij degene die we zoeken. Bij Toastable franchisenemer ben je niet alleen een ondernemer; je bent de trotse eigenaar van je eigen vestiging. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze geweldige kans.

Toastable vestigingen ter overname

Benieuwd naar de kansen bij Toastable?

Vraag hier meer informatie aan en ontvang direct de franchisebrochure per mail!

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!