Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Fortune Coffee  banner – Hallo Franchise
Privé: Fortune Coffee

Fortune Coffee: Duurzame Alternatieven voor Een Groenere Toekomst

Sinds 1 januari 2024 is het volgens Europese regelgeving niet meer toegestaan om op kantoor wegwerpbekers te gebruiken. Dit heeft geleid tot een zoektocht naar duurzame alternatieven door bedrijven. Fortune Coffee komt naar voren als een toonaangevende speler die zich actief inzet voor milieuvriendelijke oplossingen.

Milieuvriendelijke Alternatieven
Hoewel er nog geen handhaving is op de nieuwe regels, blijft Fortune Coffee bezig met de overstap van wegwerp naar milieuvriendelijk drinkgerei. Ontdek hier wat Fortune Coffee te bieden heeft aan milieuvriendelijke alternatieven:

  • Herbruikbare bekers: De ideale vervanger voor kartonnen wegwerpkoffiebekers op de werkvloer. Beschikbaar in twee maten, 250cc en 180cc, gemaakt van recyclebaar polypropyleen en eenvoudig te reinigen in de vaatwasser.
  • Duurzaam servies van porselein of glas: Luxueus ogend servies dat een extra kwaliteitsbeleving toevoegt aan de heerlijke koffie en thee van Fortune Coffee. Zowel porselein als glas zijn duurzame materialen die lang meegaan en recyclebaar zijn.
  • Gepersonaliseerd servies en glaswerk: Combineer merkuitstraling met prachtig servies. Het gepersonaliseerde servies, gemaakt van porselein of glas, is recyclebaar en vaatwasserbestendig, waardoor jouw merk altijd zichtbaar is met de juiste kwaliteitsuitstraling.
  • Bamboe To Go thermosbeker: Ideaal voor onderweg, op de werkvloer of in de auto. De dubbelwandige constructie houdt dranken warm, de lekvrije eigenschap en compatibiliteit met vrijwel elke bekerhouder maken deze thermosbeker een handige oplossing voor collega’s die veel onderweg zijn.

Duurzaam Ondernemerschap met Fortune Coffee
Fortune Coffee nodigt jou uit om dé lokale koffiespecialist in jouw regio te worden. Als franchisenemer maak je deel uit van een gevestigde naam die niet alleen hoogwaardige koffie levert maar ook actief bijdraagt aan een groenere wereld. Als eigenaar van een Fortune Coffee-franchise krijg je de kans om bedrijven te voorzien van milieuvriendelijke drinkgerei, gevuld met de overheerlijke koffie van Fortune Coffee.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam