Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
Vleeschmeester

Nieuwe franchiseformule: Vleeschmeester

Dominique Melis is de grondlegger van Vleeschmeester. Melis begon zijn carrière zoals menig ander als 14-jarig hulpje in de slagerij, destijds in een supermarkt. De passie voor het vak en de ondernemersgeest dreven hem de slagerij in. In 2017 op 32-jarige leeftijd richtte Dominique Melis de merknaam en de gelijknamige succesformule Vleeschmeester op.

Identiteit Vleeschmeester

Bij Vleeschmeester kun je rekenen op goede kwaliteit en ambacht. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Vleeschmeester doet geen concessies aan kwaliteit en versheid. Het vee van Vleeschmeester krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Nagenoeg al hun vleeswaren komen uit hun eigen ambachtelijke worstmakerij, hier worden de vleeswaren en de streekproducten volgens Vleeschmeester's eigen recepturen gemaakt.

Vleeschmeester staat bekend om het beste vlees, uitstekende service en een enorme passie voor het slagersvak. Dit is ook wat je terugziet bij alle vestigingen van Vleeschmeester. Al hun producten zijn van onbesproken, hoge kwaliteit. Door het nieuwe format van Vleeschmeester hoef je geen slager te zijn als franchisenemer.

Franchisen bij Vleeschmeester

Vleeschmeester is bezig met uitbreiden van haar formule. Vleeschmeester heeft om diverse redenen gekozen voor een duidelijke structuur in de vorm van franchising. Vleeschmeester is op zoek naar enthousiaste ondernemers die dezelfde passie voor vlees en kwaliteit delen.

Als franchisenemer van Vleeschmeester krijg je de beschikking over een uitstekend concept en verdienmodel. Je wordt door Vleeschmeester ontzorgd door uitgewerkte procedures en een uitgekiende levering van het vlees. Om de kwaliteit in de winkels te verhogen stimuleert Vleeschmeester het opleiden van franchisenemers en personeelsleden. In het opleidingstraject worden de kneepjes van het vak aangeleerd en leer je over de uniforme toepassing van het Vleeschmeester franchiseconcept. Ook op het gebied van marketing word je ondersteund. Als franchisenemer van Vleeschmeester sta je er zeker niet alleen voor.

Word jij franchisenemer bij Vleeschmeester?

Heb jij interesse in franchisen bij Vleeschmeester en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Heb jij interesse in ondernemen en wil jij een eigen Vleeschmeester vestiging openen?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure. (Let op: het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!