Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Vleeschmeester vestiging Gemert is geopend

Vleeschmeester staat bekend om het beste vlees, uitstekende service en een enorme passie voor het slagersvak. Dit is ook iets wat je terugziet in alle vestigingen van Vleeschmeester. De succesvolle formule Vleeschmeester heeft een nieuwe vestiging geopend in Gemert. De opening wordt gevierd met de feestelijke aanbiedingen.

Over Vleeschmeester

Bij Vleeschmeester kun je rekenen op goede kwaliteit en ambacht. Al het vlees is in eigen beheer en komt van hun eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Zij doen geen concessies aan kwaliteit en versheid. Het vee van Vleeschmeester krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Nagenoeg al hun vleeswaren komen uit hun eigen ambachtelijke worstmakerij. Hier worden de vleeswaren en de streekproducten volgens Vleeschmeester’s eigen recepturen gemaakt. Vleeschmeester worstmakerij werkt met sterk gereduceerd zoutgebruik en een beperkte toevoeging van smaakversterkers. Vleeschmeester verkoopt uitsluitend gecertificeerde en originele merken.

Nieuwe vestiging Vleeschmeester

Vleeschmeester is een groeiende organisatie. De komende jaren zitten zij niet stil en houden zij zich bezig met het uitbreiden van de formule. Daarom is Vleeschmeester op zoek naar ondernemers die dezelfde passie voor vlees en kwaliteit delen. Door het nieuwe format van Vleeschmeester hoef je geen slager te zijn als franchisenemer. Vleeschmeester heeft in totaal 9 vestigingen in Nederland. Onlangs is de vestiging van Vleeschmeester in Gemert geopend.

Een eigen Vleeschmeester vestiging openen?

Spreekt het succesvolle concept van Vleeschmeester jou aan en zie jij het voor je om een eigen Vleeschmeester vestiging te openen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie.

Spreekt het succesvolle concept van Vleeschmeester jou aan en zie jij het voor je om een eigen Vleeschmeester vestiging te openen?

Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie. (Let op het kan zijn dat de brochure in jouw spam terecht komt)

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!