Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon
De Pizzabakkers

Franchise informatiebijeenkomst De Pizzabakkers Den Haag 12 mei

De Pizzabakkers biedt franchisemogelijkheden in Den Haag! Kom naar onze franchise informatiebijeenkomst in Den Haag en leer alles over deze succesvolle formule.

Franchise informatiebijeenkomst vrijdag 12 mei

Op vrijdag 12 mei organiseert De Pizzabakkers een franchise informatiebijeenkomst in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met De Pizzabakkers formule en vertelllen zij jou hoe je je eigen franchisevestiging kunt starten. Word je eigen baas met De Pizzabakkers-franchise. Meld je onderaan de pagina aan voor de bijeenkomst.
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Plaats: Den Haag

Over De Pizzabakkers

De Pizzabakkers staat bekend om haar overheerlijke knapperige Romeinse pizza’s met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten waarbij versheid en ambacht centraal staan; zo wordt het deeg volgens authentiek Romeins recept gemaakt, halen ze hun vleeswaren bijvoorbeeld uit de regio Abruzzo in Italië en maken ze de pesto helemaal zelf. Naast de pizza’s biedt De Pizzabakkers diverse antipasti en huisgemaakte dolci aan welke bovendien heerlijk smaken naast een van hun bruisende prosecco’s!

Over de beschikbare locaties

Het bruisende Regentessekwartier is één van de oudste buurten van Den Haag. Een mooie en levendige wijk, op steenworpafstand van de Haagse binnenstad. Het aantal inwoners van deze wijk is de afgelopen jaren flink gestegen. Dit is ook niet gek. De wijk is een mengelmoes van leuke winkels, om het diverse aanbod aan winkels, knusse horeca en prachtige woonhuizen.

In de populaire Haagse wijk Bezuidenhout, gelegen tussen station Den Haag centraal en station Laan van NOI, vind je de Theresiastraat ( in de volksmond ook wel 'De Trees'). Een straat met een gezellige sfeer en een diversiteit aan winkels, lunchrooms en restaurants. De wijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en heeft verschillende parken en groene ruimtes, waaronder het bekende Haagse Bos.

Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst van De Pizzabakkers en ontdek meer over de unieke franchisekansen in Den Haag!

Vul hieronder jouw gegevens in. Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!