Page 1Page 1Fill 1Group 4Page 1Page 1Group 2Fill 1Fill 1Fill 1Page 1Page 1Page 1 instagram_icon

Snap Fitness

fitness

Stap binnen in de wereld Snap Fitness: waar passie voor fitness en ondernemerschap samenkomen. Ontdek hoe Snap Fitness met hun wereldwijde merk en uitgebreide ondersteuning jouw franchisedroom tot leven kan brengen!

De kracht van wereldwijde connecties

Snap Fitness staat wereldwijd en 24/7 klaar voor hun leden. Met meer dan 1 miljoen leden, 1000 sportscholen in 20+ landen in Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië, is Snap Fitness een beproefd en betrouwbaar franchisebedrijf. Het wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in de VS, regionale teams zijn in Europa (Londen) en Zuid-Oost Azië actief en voor de Benelux is het hoofdkantoor gevestigd in Breda.

Voordelen van internationaal ondernemen

Bij een internationale onderneming zoals Snap Fitness geniet je van:

  • Een wereldwijd netwerk
  • Inzichtelijke expertise
  • Schaalvoordelen

Kansen

In volwassen markten is nog geen 20% van de volwassenen lid van een fitnesscentrum. Snap Fitness wil hier verandering inbrengen door een inclusieve, ondersteunende benadering van fitness te bieden.

Missie

Snap Fitness is voor iedereen. De missie is om fitness aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht ervaringsniveau. Dit doen zij middels hun marketing, interacties met leden en ondersteuning voor een actieve levensstijl buiten de Snap Fitness clubs.

Snap Fitness als jouw franchisepartner

Snap Fitness begrijpt dat het bezitten van een fitnesscentrum een opwindende stap is. Dankzij hun turn-key project, eenvoudige processen en eersteklas ondersteuning, is deze stap nu makkelijker dan ooit te voren. Als een wereldwijd erkend merk in de dynamische fitnessindustrie, brengen zij het "for the feeling" concept naar voren en creëren zij een warme en gastvrije omgeving voor al hun leden.

Wanneer je voor Snap Fitness franchise kiest, sta je er nooit alleen voor. Snap Fitness begeleid jou in elke stap:

  • Volledige ondersteuning: denk aan tools, begeleiding en training voor succes, van start tot groei;
  • Deskundige begeleiding: Een franchise business coach staat klaar om je te helpen jouw club effectief te runnen;
  • Krachtige groei: continue ondersteuning in operationele zaken en marketing om je club in de schijnwerpers te houden;
  • Inzicht in succes: innovatieve technologie geeft inzicht in ledebehoeften en gedrag.

Franchisenemers aan het woord

Tom en Rik, franhcisenemers Schijndel, NL: "Als twee fanatieke sporters was het onze droom om samen een sportschool te openen waar we onze passie dagelijks met anderen kunnen delen. In onze sportschool staat naast gezondheid ook gezelligheid voorop. Zo proberen we de inwoners van Schijndel en omgeving op een laagdrempelige manier nog een stukje fitter te maken."

Grijp de kans om jouw eigen Snap Fitness te runnen!

Stap in de wereld van Snap Fitness! Ontvang vrijblijvend meer informatie via onze informatiebrochure. Snap Fitness kijkt ernaar uit om samen met jou te groeien! Schrijf je hier in en begin jouw reis!

Vraag hier vrijblijvend informatie aan en begin jouw ondernemersreis!

Laat hier je gegevens achter en ontvang de Snap Fitness franchisebrochure.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring

Gerelateerde HF-updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!