Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Header Ekmekci
Ekmekci

Ekmekci: waar plezier, vriendschap en ondernemerschap samenkomen!

Ekmekci is: een uniek concept, een ontmoetingsplek, kwaliteit op 1, familie en bovendien een unieke kans voor ondernemers. Altijd vers en betaalbaar genieten Met maar liefst 11 vestigingen verspreid door Nederland, is Ekmekci dé plek voor heerlijk vers en betaalbaar eten, op elk moment van de dag. Of je nu gezellig wilt ontbijten met je […]

Ekmekci is: een uniek concept, een ontmoetingsplek, kwaliteit op 1, familie en bovendien een unieke kans voor ondernemers.

Altijd vers en betaalbaar genieten

Met maar liefst 11 vestigingen verspreid door Nederland, is Ekmekci dé plek voor heerlijk vers en betaalbaar eten, op elk moment van de dag. Of je nu gezellig wilt ontbijten met je familie, een lunchafspraak hebt met collega’s, of wilt genieten van een avondje bijpraten met vrienden tijdens het diner – Ekmekci staat altijd voor je klaar.

Een culinaire wereld van ‘custom made’ gerechten

Op de menukaart van Ekmekci vindt iedereen zijn favoriet! Het menu speelt perfect in op de trend van ‘custom made’ gerechten – of je nu kiest voor vegetarisch, veganistisch of halal, hier wordt aan je culinaire wensen voldaan. Maar wat je zeker niet mag missen, is de beroemde Gözleme van Ekmekci! Een Gözleme is een gevouwen yufka (deeg) dat wordt belegd met verse ingrediënten, zoals kaas en groenten. De lekkernij wordt vervolgens gegrild, zodat de kaas smelt en de wrap een beetje krokant wordt.

Ekmekci: waar vriendschappen bloeien

Ekmekci is niet alleen een restaurant, het is een ontmoetingsplek waar mensen en werelden verbonden worden. Hier worden niet alleen maaltijden gedeeld, maar groeien en bloeien ook vriendschappen. Dat is waarom in elk Ekmekci-restaurant de ‘Tree of Friendship’ centraal staat als symbool van deze bijzondere verbindingen.

Franchisenemers bij Ekmekci

In 2023 heeft Den Haag een nieuw Ekmekci restaurant mogen verwelkomen, dankzij het ondernemersduo Hicham en Nadia. Als franchisenemers staan zij klaar om zowel de bezoekers van het winkelcentrum als de bewoners van omliggende wijken te ontvangen.

‘We zijn enorm trots om onze eigen Emekci te hebben en worden hartelijk ontvangen door onze bezoekers.’

Hicham, franchisenemer Ekmekci Den Haag Savornin Lohmanplein

Ook op de Melkmarkt in Zwolle is dit jaar een Ekmekci restaurant geopend, door franchisenemer Ali Yilmaz. Met trots ontvangt hij vele bezoekers in zijn restaurant. Lisa, een van de eerste bezoekers, zegt: ‘Het eten is super vers, smaakvol en de zaak ziet er erg mooi uit! Zeker een aanrader!’

Ga jij het ondernemersavontuur aan?

Net als Hicham, Nadia en Ali heb ook jij de kans om het ondernemersavontuur aan te gaan met Ekmekci! Als franchisenemer bij Ekmekci run je een eigen restaurant met unieke producten op een high-traffic locatie, zoals het station of winkelcentrum. Dit doe je me ondersteuning van een toegewijd team van professionals.

Als je een eigen Ekmekci restaurant opent staat jouw groei als ondernemer en het realiseren van een succesvol restaurant centraal. Is dat gelukt? Dan kunnen jij en Ekmekci samen kijken naar een 2e of 3e restaurant in de toekomst!

Droom jij ervan om in de voetsporen van eerdere succesvolle Ekmekci-franchisenemers te treden en je eigen restaurant te openen? Vraag hier geheel vrijblijvend de franchisebrochure aan voor meer informatie!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam