Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (6)
Ekmekci

Feest: Ekmekci is geopend in Zwolle!

Ontdek Ekmekci: de nieuw geopende parel in Zwolle. Laat je verrassen door hun smaakvolle en unieke gerechten.

Ekmekci Zwolle

De kersverse franchisenemer Ali Yilmaz is onlangs gestart in zijn eigen Ekmekci-restaurant op de Melkmarkt. Dagelijks ontvangt hij vol trots vele nieuwsgierige bezoekers. “Sommige klanten kenden Ekmekci al van andere steden. Anderen komen even nieuwsgierig naar binnen gluren en zijn enorm verrast door deze aanwinst voor Zwolle”, aldus Ali.

Lisa, een van de eerste bezoekers: “Het eten is super vers, smaakvol en de zaak ziet er erg mooi uit. Zeker een aanrader!”

Wij wensen Ali en zijn team enorm veel succes toe in Zwolle.

Over Ekmekci

Bij Ekmekci worden overheerlijke, verse gerechten geserveerd op high-traffic locaties. Met het unieke ontwerp, het internationale interieur en de uitnodigende sfeer, zijn de Ekmekci restaurants een verademing in winkelstraten en op treinstations. En dat allemaal met een kwalitatief en vernieuwend concept.

Word jij de volgende franchisenemer bij Ekmekci?

Heb jij interesse in franchisen bij Ekmekci en zou je meer informatie willen? Vraag dan vrijblijvend de franchisebrochure aan!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam