Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (24)
Ekmekci

Ekmekci wint Franchise award!

Ekmekci wint Franchise award! Tijdens het Nationale Franchise Congres werd bekend gemaakt dat Ekmekci de winnaar is van de Franchise Starter Award: voor de meest belovende startende formule in Nederland.

Umar Mirza, mede-eigenaar van Ekmekci, nam de award in ontvangst op het podium: “Deze award is de kroon op ons werk. Ekmekci heeft nu 9 vestigingen en wil hard doorgroeien met goede franchisenemers.” Murat Ilhan Cifci, oprichter van het concept, toonde zijn waardering naar de zaal: β€œWat een prestatie! Ik ben enorm trots op alle medewerkers en onze familie.”

Het proces – Uit 14 kandidaten werden drie favorieten gekozen: #BoulesBitesBar, #Sushito en #Ekmekci. Vervolgens onderzocht een vakjury de afgelopen maanden de concepten en hun onderliggende documenten. Tijdens het congres presenteerden de drie formules zich aan 150 andere aanwezige experts en ondernemers uit de Franchise markt, waarna zij ook hun stem uitbrachten. Na het gehele proces kwam Ekmekci als winnaar uit de verkiezing.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam