Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (12)
FEBO

FEBO Groningen in nieuwe handen

De nieuwe eigenaren van de FEBO vestiging aan de Vismarkt 1 nemen de vestiging over van FEBO Beheer B.V., die de vestiging de laatste jaren heeft geëxploiteerd. Beide heren zijn reeds succesvolle ondernemers en zijn opgegroeid in Groningen en de regio.

FEBO Groningen in nieuwe handen

FEBO, al sinds 1987 een begrip in het centrum van Groningen, komt in nieuwe ondernemershanden. De vestiging blijft zo behouden voor de stad. Per 1 februari staan de heren Frisco van der Zwaag en Flavius Marculescu voor alle gasten klaar met hun heerlijke grillburgers, frites, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft.
Met deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens in vervulling.

Frisco: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Iedereen kent FEBO in Groningen; na het boodschappen doen even een kroketje of grillburger uit de ‘muur’ trekken óf natuurlijk na het stappen. Wij zijn ontzettend trots dat wij de passie voor ondernemen met deze mooie vestiging kunnen uitoefenen. Ik zie enorm veel potentie”.

Over FEBO

FEBO is opgericht in 1941 door Johan de Borst en begon als banketbakker. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan zich in het maken van de snack: de kroket. Om aan de grote vraag van de FEBO kroket te voldoen werd besloten de brood- en banketbakkerij te sluiten. In de loop der jaren veranderde FEBO tot de (fastservice) formule die wij vandaag de dag kennen. In 1978 werd de eerste franchisevestiging geopend in Amsterdam. Inmiddels heeft de succesvolle franchiseformule meer dan 70 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Jouw eigen FEBO vestiging openen?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen FEBO te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen over de franchiseformule FEBO!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam