Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
Social banner franchise formule FEBO – algemeen – Hallo Franchise
FEBO

FEBO weer terug in Bruchem langs de A2

De dagelijks vers geproduceerde snacks van FEBO zijn weer verkrijgbaar in Bruchem bij De Lucht Restaurants langs de A2. Nog een reden om voor om te rijden en te genieten van een verse kroket of heerlijke grillburger.

Nieuwe vestiging in Bruchem

FEBO Bruchem – De Lucht was al eerder een happening in Bruchem. Echte fans zullen weten dat er al een FEBO vestiging heeft gezeten van 1997 tot 2013. De eigenaar van de nieuwe FEBO-vestiging is ondernemer Jan-Willem Boot. “Wij zijn erg trots dat we deel uit mogen maken van de FEBO familie. FEBO wordt onze 4e formule, naast Subway, La Place en Burger King op deze unieke locatie. Echt een toevoeging!”. Compagnon Maurits van der Aa zal hem hierbij ondersteunen. Maurits: “Wist je dat FEBO dagelijks verse bouillon trekt voor de kroketten én dat deze kroketten nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers, dat proef je, maar dat weten zelfs veel mensen nog niet!”

Dennis de Borst, directeur FEBO; “Wij zijn heel blij om wederom een nieuwe vestiging in Bruchem te openen. Een locatie met erg veel bezoekers. Ik heb hoge verwachtingen van deze locatie en ik denk dat onze gasten deze FEBO fantastisch gaan vinden. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het coronavirus, maar wij hebben er alle vertrouwen in”.

Wat biedt FEBO nieuwe franchisenemers?

FEBO zal je met een interne opleiding en training voorbereiden voor een eigen FEBO vestiging. Als franchisenemer word je beschermd in je eigen regio. Elke franchisenemer heeft bij FEBO een eigen exclusiviteitsgebied (beschermd rayon) waardoor je als franchisenemer er zeker van bent dat je als enige de lekkerste FEBO snack van Nederland in dit gebied aan mag bieden. Daarnaast kan je als franchisenemer rekenen op centrale en lokale marketingondersteuning en operationele ondersteuning en begeleiding.

Wil jij net als Jan deel uitmaken van de FEBO familie?

Heb jij altijd de droom gehad om je eigen FEBO te openen? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de franchisebrochure om meer informatie te verkrijgen over de franchiseformule FEBO!

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam