Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (1)
Privé: fit20

fit20 Den Haag heeft een nieuwe eigenaresse

Fit worden in slechts 20 minuten per week. Veel mensen doen dat alweer 10 jaar bij fit20 Den Haag. Bij fit20 trainen beoefenaars slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer. De fit20 studio aan de Eisenhowerlaan 77 heeft sinds 1 augustus een nieuwe eigenaar, Juliëtte Paiga.

Juliëtte Paiga: “Zolang ik mij kan herinneren ben ik al met sport bezig; zelf sporten maar ook het begeleiden en trainen van anderen. Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met fit20, dat bleek een welkome aanvulling te zijn op mijn manier van trainen. Na jaren als trainer bij fit20 gewerkt te hebben kreeg ik de kans de fit20 studio Den Haag over te nemen. Dit was voor mij de kans om in mijn eigen woonplaats andere mensen te helpen om op een heel efficiënte en effectieve manier fitter, sterker en gezonder te worden! De positieve effecten die ik ervaren heb door deze training, wil ik graag delen. Iedereen verdient het om zich fit te voelen; zowel mentaal als fysiek.

Intensieve trainingen en hoogwaardige technologie

Fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. De intensieve vorm van trainen duurt slechts 20 minuten. Het geeft een dusdanige prikkel, dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, kunnen beoefenaars in dagelijkse kleding trainen zonder te transpireren.

Heel bijzonder is de unieke fit20-sensortechnologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging zeer nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. Beoefenaars kunnen hun trainingsresultaten bovendien op hun eigen mobiel volgen.

Walter Vendel heeft fit20 14 jaar geleden opgericht
Directeur Walter Vendel, die fit20 veertien jaar geleden startte, is blij met de ontwikkeling in Den Haag. ‘Het enthousiasme van Juliëtte Paiga is belangrijk. Het zal meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Den Haag dat het stokje van fit20 Den Haag zo deskundig wordt overgedragen. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed.’

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars en meer succesverhalen. Deze effectieve training heeft zich inmiddels ook bewezen in een zeer groot wetenschappelijk onderzoek. De conclusie daarvan is eenduidig. Bij iedereen ongeacht leeftijd en uitgangsniveau neemt de spierkracht tussen de 30 en 50% toe. Dat heeft een sterk positief effect op je fitheid en je gezondheid.’’

Juliëtte aan het woord
fit20 Den Haag staat sinds 1 augustus onder leiding van studio-eigenaar Juliëtte Paiga die enthousiast is over haar ondernemersavontuur. ”Het helpen en stimuleren van iedereen die op zijn of haar niveau het beste uit lichaam en geest wil halen is mijn grootste drijfveer. Het verhogen van de kwaliteit van leven, door het creëren van een gezonde geest in een gezond lichaam, is voor een ieder haalbaar door fit20.”

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam