Page 1 Page 1 Fill 1 Group 4 Page 1 Page 1 Group 2 Fill 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 instagram_icon
HEADERS HF WORDPRESS (1585 x 648 px) (1)
Privé: fit20

Van freelancer tot fit20 studio-eigenaar: het inspirerende ondernemersverhaal van Bart van der Meer

Fit worden in slechts 20 minuten per week. Veel mensen doen dat alweer 12 jaar bij fit20 Deventer. Bij fit20 trainen beoefenaars slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer. De fit20 studio aan de Gotlandstraat 9A heeft sinds 1 juni een nieuwe eigenaar, Bart van der Meer.

Van der Meer: “Al langere tijd was ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en high intensity oefeningen. Toen kwam fit20 op mijn pad; een innovatieve personal training formule die een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode aanbiedt. Ik kreeg de kans de fit20 studio in Deventer over te nemen. Nu komt mijn wens uit om in mijn eigen woonplaats andere mensen te helpen om op een heel efficiënte en effectieve manier fitter, sterker en gezonder te worden! De positieve verandering die ik ervaren heb door deze training, wil ik graag delen. Iedereen verdient het om zich zo fit te voelen. Mentaal en fysiek.’

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. De intensieve vorm van trainen duurt slechts 20 minuten. Het geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. Beoefenaars kunnen hun trainingsresultaten bovendien op hun eigen mobiel volgen.

Directeur Walter Vendel, die fit20 veertien jaar geleden startte, is blij met de ontwikkeling in Deventer. ‘Het enthousiasme van Bart van der Meer is belangrijk. Het zal meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve laten ondervinden’, zegt Vendel. ‘Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen, en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Deventer en omgeving dat het stokje van fit20 Deventer zo deskundig wordt overgedragen. Omdat ik iedereen deze training, die kracht en gezondheid toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed.’

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. Vendel: ‘We zijn als formule de fase van scepticisme ontgroeid. Bij de opstart konden mensen niet geloven dat fit20 kon werken. Maar de successen op de studiovloer spreken boekdelen, waarmee het fit20-vliegwiel is gaan werken. Meer vestigingen volgden in Nederland en erbuiten, meer beoefenaars, meer succesverhalen. Deze effectieve training heeft zich inmiddels ook bewezen in een zeer groot wetenschappelijk onderzoek. De conclusie daarvan is eenduidend. Bij iedereen ongeacht leeftijd en uitgangsniveau neemt de spierkracht tussen de 30 en 50% toe. Dat heeft een sterk positief effect op je fitheid en je gezondheid.’’

fit20 Deventer staat vanaf 1 juni onder leiding van studio-eigenaar Bart van der Meer die, na 4,5 jaar actief te zijn geweest als freelancer en (business) coach, uitkijkt naar een nieuwe stap in zijn ondernemersavontuur. ”Het ontzorgen in hoe te trainen en het creëren van fitte mensen, zodat iedereen zich kan focussen op alles wat er in het leven toe doet … Dat is waar fit 20 voor mij voor staat.”

Over fit20

fit20 is een Intensity of Effort trainingsmethode. Dat betekent dat de training kort duurt maar wel intensieve inspanning vraagt. De hoge effectiviteit van de fit20 training is wetenschappelijk bewezen door een zeer groot longitudinaal internationaal onderzoek van Southampton Solent University.
Het van origine Nederlandse fit20 heeft circa 170 studio’s verspreid over tien landen. Behalve particuliere studio’s telt fit20 in ons land vijftien @work-studio’s, bij onder meer Ahold, Siemens, LC Packaging en het Meander Ziekenhuis. Iedere fit20-studio is ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alle fit20 trainers zijn opgeleid in de fit20 Academy.

Lees meer over dit unieke concept op onze fit20 pagina of vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan over fit20 en het franchisemodel.

Gerelateerde HF-updates

Banner- Hallo Franchise

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De nieuwste ontwikkelingen betreft franchising direct in de mail. Nieuwe formules, updates voor huidige formules en nog veel meer!Nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam